Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Raluca lui Pepe a îndrăznit. Ne-a arătat ce face înainte să se pună în pat

Exclusiv. Raluca lui Pepe a îndrăznit. Ne-a arătat ce face înainte să se pună în pat
Fosta soție a lui Pepe a devenit din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare. După ce a divorțat și s-a văzut femeie singură, aceasta a devenit mai îndrăzneață în aparițiile ei. A început să distribuie chiar imagini atrăgătoare cu ea.

După ce arătat tuturor cum se îmbracă atunci când iese din casă, acum aflăm ce a făcut Raluca Păscu înainte să se pună în pat. Într-o fotografie recentă, Raluca Pascu a fost o adevărată apariție. Ea a ținut să le arate fanilor și a postat-o pe contul ei de socializare. Acum toți știu ce a făcut Raluca Pascu înainte să se pună în pat.

După o relație de opt ani, Raluca Pascu a decis că nu mai poate trăi alături de Pepe, care e tatăl celor două fiice ale ei. Într-un final, cei doi au divorțat amiabil, în fața notarului, și au stabilit custodie comună pentru fete. Acestea locuiesc cu mama, dar își vizitează deseori tatăl.

După separare, trezită și mai puternic în lumina reflectoarelor, Raluca Pascu a decis să fie vizibilă pe rețelele sociale. A început „modest”  postându-și outfit-ul cuminte de mamă singură, în zilele ce au urmat divorțului.

Ce a făcut Raluca Pascu înainte să se pună în pat

Raluca Pascu e o femeie deosebit de elegantă, care știe cum să își aleagă ținutele astfel încât să își pună în evidență corpul frumos și armonios. După divorț, Raluca s-a apucat de sală, și se antrenează în locația unui verișor al lui Pepe, așa cum Rețete și vedete a mai scris.

Ce a făcut Raluca Pascu înainte să se pună în pat

Într-o noapte, Raluca Pascu nu s-a băgat în pat până nu le-a lăsat fanilor o imagine de „vise plăcute”. Fosta soție a lui Pepe s-a fotografiat într-un compleu de mătase animal print pe care tocmai l-a primit cadou. Ea s-a fotografiat în oglinda din dormitor, lăsând la vedere, exact cât trebuie imaginației.

Sursa foto: Instagram

S-a difuzat celebrul interviu luat de Oprah Winfrey lui Meghan Markle și prințului Harry

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre