Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Ramona Gabor s-a transformat în stilist și le dă doamnelor și domnișoarelor lecții de tuns. Iată ce a ieșit

Exclusiv. Ramona Gabor s-a transformat în stilist și le dă doamnelor și domnișoarelor lecții de tuns. Iată ce a ieșit
Are atât de mulți bani încât își poate satisface toate poftele, dar Ramona Gabor a rămas o fată simplă, care nu a uitat de unde a plecat.

Deși își poate permite orice, Ramona Gabor are grijă singură de podoaba capilară și este cel mai bun stilist.

@ramonagaborofficial

Tried this haircut hack. Do you like it ? #butterflycut #haircut #hairhacks #haircuthack #ramonagabor

♬ TIME TRAVEL – BIFFUZI

Cu puțin timp în urmă, Ramona Gabor a postat un film pe contul său de socializare în care le arată doamnelor și domnișoarelor cât de repede și de bine se pot tunde singure, acasă. În doi timpi și trei mișcări, sora Monicăi Gabor a reușit să-și tundă vârfurile mai bine ca un stilist și a fost extrem de fericită de rezultat.

Marea durere din sufletul vedetei

Chiar dacă a ajuns o divă, totuși, Ramona are o durere în suflet. E singură și încă mai speră că-l va găsi pe cel care să-i dovedească că îi merită dragostea. Până acum n-a fost deloc norocoasă la capitolul bărbați. „Ultima relaţie în Dubai a fost în 2015.

Ramona Gabor, o fată norocoasă

Aveam mentalităţi diferite, el arab, eu obişnuită cu stilul de viaţă european. Totul e în regulă acolo până încep ei să te iubească foarte mult. Atunci intervine o posesivitate ieşită din comun.”, a scris sora Monicăi Gabor, nu demult, într-o postare pe Instagram.

Nu spune niciodată nu unei petreceri alături de prieteni

Care e dieta Ramonei

Ramona s-a schimbat radical de când a ajuns în Dubai și are grijă permanent să nu se îngrașe, așa că a adoptat o dietă care nu dă greș. „Am postat micul meu dejun. În ultima perioadă mănânc doar o masă pe zi și prima mea masă e undeva la 4-5 P.M. așa că am decis să am măcar un green juice dimineața și cred că e o decizie foarte bună”, a declarat bruneta pe contul său de socializare cu ceva timp în urmă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre