Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Răzvan Simion și-a dus iubita la mare. Dani Oțil nu s-a gândit la asta

Exclusiv. Răzvan Simion și-a dus iubita la mare. Dani Oțil nu s-a gândit la asta
În săptămâna dinaintea nunții sale cu Gabriela, Dani Oțil a plecat singur la mare. E adevărat, s-a dus să muncească, nu în vacanță. El și Răzvan Simion, dar și ceilalți colegi de platou, fac emisiunea Neatza, de pe litoral.

Gabriela Oțil chiar se plângea că i-a plecat bărbatul de acasă cu o săptămână înaintea nunții și că a lăsat-o singură cu copilul și grijile pe cap. „Acum s-mi fie frică că nu se mai întoarce?” a mai comentat frumușica, după ce s-a plâns în public. Pesemne stresul dinaintea evenimentului și-a spus cuvântul în cazul lui Dan Oțil, el decizând să plece de unul singur și să stea șapte zile departe de familie.

Răzvan Simion și-a luat iubita cu el, la lucru

Nu la fel a gândit colegul său de emisiune, Răzvan Simion. Acesta a decis să profite de frumusețea litoralului românesc pentru o mini- vacanță (lucrativă) alături de iubita sa înaintea vacanței lor propriu-zise în America.

Daliana Răducan se bucură de Marea neagră alături de iubitul ei, Răzvan Simion

Așa cum a dezvăluit Daliana Răducan, iubita lui Răzvan Simion, se află la malul mării, și și-a început ziua foarte frumos, pe o terasă care respectă toate rigorile estetice, condiție absolut necesară pentru arhitecta brunetă care activează mai ales în domeniul amenajărilor.

Daliana Răducan se răsfață la mare, în timp ce Răzvan muncește

Daliana Răducan a dezvăluit pe contul ei de socializare unde se află și a filmat detaliat terasa  pe care a ajuns pentru cafeluța de dimineață. Apoi le-a spus fanelor ei cu ce creme își unge fața și corpul pentru a preveni arsurile solare și îmbătrânirea prematură a pielii. Iubita lui Răzvan Simion devine, pe zi ce trece, un influencer interesant și cu mult bun gust.

Răzvan simion face emisiunea Neatza…, de la malul mării, alături de Dani Oțil

De când are un iubit celebru, a intrat în vizorul marilor companii de publicitate. Deja a făcut reclamă la produse de interior, dar a apărut alături de iubitul ei și într-o campanie vestimentară, pentru brandul preferat de Răzvan în materie de costume.

Urmează vacanța în America

După nunta lui Dani Oțil, pentru că nimeni nu și-ar putea imagina că ar rata evenimentul, Răzvan Simion va pleca în vacanță în America, alături de iubita sa. Ei plănuiesc să ajungă inclusiv la celebrul muzeu MOMA din New York. Daliana și Răzvan sunt amândoi pasionați de artă și de arhitectură.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre