Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Romantism de fițe. Alex Bodi a scos-o pe Bianca la o shaorma pe capotă

Exclusiv. Romantism de fițe. Alex Bodi a scos-o pe Bianca la o shaorma pe capotă
Ultima fiță la Alex Bodi e că iese în oraș cu Bianca. Cel puțin aseară, la ziua prietenului său fotbalist M. Costea, așa a fost . S-au și fotografiat împreună.

Conform proverbului (adaptat), după party și răsplată, dând dovadă de un romantism aparte, dar și de grijă față de starea de bine a companioanei lui, Alex Bodi a scos-o pe Bianca la o shaorma. În Băneasa. Nu de alta, dar orice petrecăreț autentic știe că după o sesiune competentă de clubbing cel mai bine te dregi cu o shaorma. Iar distracția pentru Alex Bodi și Bianca a fost maximă.

Alex Bodi și iubitele lui

Chiar dacă nu mai e cu ultima logodnică, Daria Radionova, și nici cu fosta soție, Bianca Drăgușanu, Alex Bodi nu e nici pe departe singur. „Tot timpul există în viața mea cineva, poate una, poate mai multe, n-am o relație stabilă cu nimeni, dar n-am fost niciodată singur”, a spus Alex Bodi la Antena Stars.

Recent s-a spus că ar fi căutat-o pe Bianca Drăgușanu. Bodi spune că la mijloc ar fi o serie de acte de reglat. Mutația din cartea de identitate, printre altele.

De ce a mai căutat-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu. Și s-au întâlnit în locurile în care blondina i-a spus că este. „Eu nu o să mă aflu niciodată în niciun loc așa aiurea, în momentul de față orice declarație de-a mea sau vreun detaliu nu e necesară că nu mă mai interesează. Avem niște chestii de rezolvat, trebuie să-mi mai iau niște acte de la ea”, a mai spus Alex Bodi la aceeași televiziune.

Distracție cu Bianca finalizată pe capotă

Alex Bodi a petrecut noaptea trecută până în zorii zilei alături de Bianca. Tot o Bianca, dar nu Drăgușanu. O cheamă Bianca Iordache. O brunetă cu forme incitante. Cei doi s-au aflat într-un club de fițe, de ziua lui Mihai Costea, fotbalist cu care Bodi e prieten la cataramă. Și se pare că în viața sa a apărut această nouă Bianca. Afaceristul a stat tot timpul lângă ea și chiar i-a făcut dedicații. Alex și Bianca s-au simțit extraordinar împreună, s-au și fotografiat și au distribuit imaginea pe conturile de socializare.

Bianca cea nouă e clona brunetă a fostei soții. Și a Dariei. Brunetă, tunată, pe conturile de socializare se prezintă ca model pentru bikini și lenjerie, dar și ca model Playboy. Are și oarece tatuaje și e pasionată de fitness.

Cei doi au fost foarte apropiați, iar Alex Bodi a avut grijă să o facă se simtă cel mai bine alături de el. Iar după party, a venit răsplata. Alex Bodi a scos-o pe Bianca la o shaorma, în Băneasa. Galant, bărbatul a comandat meniu shaorma „la farfurie”, cu cola alături. Și au mâncat elegant de pe capota Rolls Royce-ului argintiu din dotarea bărbatului. Alături de ei s-au mai aflat și alți prieteni intimi.

Sursa foto: Instagram

Secretele președinților americani au fost dezvăluite. Obama a cerut mai multe femei în Serviciile Secrete

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre