Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv RV. Ce surpriză îi pregătește Irinel Columbeanu fetiței sale la întoarcerea în țară. „Era ca o păpușică”

Exclusiv RV. Ce surpriză îi pregătește Irinel Columbeanu fetiței sale la întoarcerea în țară. „Era ca o păpușică”
A început numărătoarea inversă. Mai sunt doar câteva zile până când Irinel Columbeanu își va vedea fetița și o va strânge în brațe cât va putea de tare. Fostul milionar de la Izvorani ne-a declarat că îi pregătește o surpriză fiicei sale.

Irinel Columbeanu nu mai are liniște până când nu-și va vedea fetița. Mai e puțin și dorința i se va împlini, dar până atunci Irinel se gândește la surpriza pe care vrea să i-o facă fetiței sale.

Irinel se gândește și la ce ținuta va purta când va veni fetița

Irinel Columbeanu a avut amabilitatea să ne răspundă la câteva întrebări legate de Irina, dragostea vieții sale. Vizibil emoționat, fostul milionar de la Izvorani ne-a spus că deocamdată nu și-a pregătit ținuta pe care o va purta când își va întâmpina copilul.

Dar, ținând cont de eleganța pe care a afișat-o toată viața, cu siguranță Irina și fosta sa soție, Ramona Gabor, care o însoțește, va fi impresionată. De asemenea, Irinel Columbeanu a spus că se gândește să-i facă fiicei sale o surpriză, pe care nu vrea să o dezvăluie. „Pentru că altfel n-ar fi mai fi surpriză”, a menționat fostul afacerist.

„Cel mai mult îi plăcea să facă duș”

Imagini din camera pe care a avut-o Irina Columbeanu la Izvorani

Irinel Columbeanu și-a amintit cu multă dragoste de momentele în care Irina era mică și avea o viață minunată la Izvorani. Fostul afacerist ne-a spus că cea mai mare plăcere a fetiței sale, era să facă duș în camera sa.

„Era superbă când era mică, o păpușică. Frumoasă și foarte inteligentă. Și nu-mi aduc aminte să fi făcut vreo boacănă, pentru că era foarte cuminte. Și cel mai mult îi plăcea să facă duș la ea în cameră”, ne-a spus Irinel. Irina a crescut într-un lux exorbitant la Izvorani, unde avea o cameră cât un apartament, cu dressing și baie proprie.

Irinel a pierdut casa în 2012

Celebra vilă din Izvorani avea nu mai puțin de 15 dormitoare, băi, dressing, saună, piscină dar și o priveliște extraordinară spre lac. Din nefericire, în anul 2012, Irinel Columbeanu a fost executat silit ca urmare a datoriilor acumulate și a pierdut conacul. E o poveste ciudată legat de această pierdere, fiindcă proprietatea nu a ajuns la banca unde fusese gajată și nici acum nu se știe cine dispune de domeniul și ruinele somptuasei vile de la Izvorani.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre