Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Tenismena Sorana Cîrstea are un talisman norocos scump. Nu se desparte de el nici când joacă

Exclusiv. Tenismena Sorana Cîrstea are un talisman norocos scump. Nu se desparte de el nici când joacă
Cu o relație discretă alături de fiul fostului mare tenismen Ion Țiriac, tenismena Sorana Cîrstea este atentă la cariera ei sportivă și destul de vigilentă cu ce arată lumii prin intermediul rețelelor sociale.

În ultima perioadă, după vacanța la Polul Nord cu iubitul ei, Ion Ion Țiriac, Sorana Cârstea a dezvăluit că nu se departe de un obiect prețios, care e practic, talismanul ei norocos scump. Sportiva a distribuit mai multe imagini, și, o privire atentă vede că nu dă jos de la mână brățara aducătoare de noroc, se pare.

Sorana Cîrstea poartă brățara norocoasă inclusiv la cele mai importante competiții (Sursa foto: Instagram)

O poartă când iese în oraș, când merge la antrenamente, ba chiar și atunci când este în competiții. Are brățara la mână în fotografiile realizate în multe competiții din care a ieșit învingătoare. Fiind așa de atașată de ea, este clar că bijuteria  are o foarte mare însemnătate pentru sportiva româncă.

Sorana Cîrstea are un talisman norocos scump

Zilele acestea, Sorana Cîrstea s-a aflat în Dubai, unde se antrenează intens, pentru competițiile ce vor urma. Deși nu au distribuit imagini împreună, Ion Ion Țiriac  o însoțește. Sportiva le-a arătat fanilor că a devenit o adevărată fashionistă. Poartă poșetă Chanel, jachetă Triomphe de la Celine, geantă Louis Vuitton și alte accesorii de la marile branduri. Asta în timp ce e la mână cu talismanul care o urmărește în carieră de o perioadă deja lungă.

În ultima perioadă, Sorana Cîrstea dovedește că e foarte atașată de brandurile scumpe (Sursa foto: Instagram)

Bijuteria de care nu se desparte Sorana Cîrstea este o brățară Cartier, Juste un clou, din aur masiv. O astfel de piesă costă începând de la 8000 de dolari. Așa cum îi spune numele, aceasta este „doar un cui”. Un cui curbat să ia forma încheieturii mâinii care o poartă, cu balama încorporată, pentru a fi ușor de pus.

Povestea brățării „doar un cui”

Conform casei de modă Cartier, inspirația brățării provine de la romantismul Parisului anilor 1900 și industrialismul New York-ului anilor 1970. Colecția Juste un clou a fost proiectată în 1971 la New York de Aldo Cipullo, un designer de bijuterii italian din Napoli. Cipullo s-a mutat în Statele Unite în 1959 și și-a făcut un nume în domeniul bijuteriilor scumpe. După ce a lucrat pentru branduri precum Tiffany &; Co. și David Webb, s-a mutat la Cartier.

Brățara Juste un clou de la Cartier costă începând de la suma de 8000 de dolari (Sursa foto: Cartier.com)

Înainte de a crea brățara inspirată de cui, Cipullo a cunoscut celebritatea prin crearea celebrei brățări Love, care este instantaneu recunoscută și sinonimă cu romantismul. Aceasta se montează cu o șurubelniță, pentru se menține fermă în poziție, diferențiind-o de alte mărci de lux.

Sorana Cîrstea nu se dersparte de bărțara ei talisman (Sursa foto: Instagram)

Conform stiliștilor, brățara Juste un clou reprezintă un punct de cotitură pentru brandul Cartier. În ciuda designului său minimalist și androgin, brățara a devenit rapid o piesă cheie în colecția Cartier și este considerată unul dintre cele mai îndrăznețe stiluri de brățări ale celebrei case de modă.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre