Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Ce decizie a luat Sorana Cîrstea, iubita lui Ion Țiriac jr. după vacanța de la Polul Nord

Exclusiv. Ce decizie a luat Sorana Cîrstea, iubita lui Ion Țiriac jr. după vacanța de la Polul Nord
Anul trecut au ajuns în Nepal și Africa, anul acesta vacanța de toamnă a cuplului Țiriac jr. – Cîrstea a început la Polul Nord.

Abia întoarsă de la Polul Nord, Sorana Cîrstea, iubita lui Ion Țiriac jr. a luat o decizie sportivă care i-a surprins majoritatea fanilor ei. Cei doi iubiți au plecat în vacanță luna trecută, însă fiul miliardarului Ion Țiriac a vrut să țină voiajul secret. El este rezervat în ceea ce privește comunicarea pe social media. Dacă nu scria, recent, într-o postare de la antrenamentul din sala de fitness, că se pregătește să plece la Polul Nord peste câteva zile, nimeni nu ar fi știut.

Acum o săptpmână, Sorana Cîrstea le arăta fanilor ultima fotografie din vacanța ei (Sursa foto: Instagram)

Din vacanță, doar Sorana Cîrstea a distribuit câteva imagini în peisajul înzăpezit, probabil realizate de iubitul ei. Între timp, amorezii care formează un cuplu deja de câțiva ani, au lăsat gerul în urmă, pentru locuri mai calde.

Sorana Cîrstea a decis să renunțe la racheta de tenis

Întoarsă de la Polul Nord, Sorana Cîrstea a ajuns tocmai în Dubai, unde își continuă aventura. Ea a decis să renunțe la racheta de tenis, și s-a apucat de ciclism. Cel puțin temporar. Frumoasa sportivă a participat la Dubai Ride și spune că „a fost uimitor”.

Duminică, 12 noiembrie, super-autostrada din Emiratele Arabe Unite s-a transformat într-o pistă de ciclism plină de viață, întâmpinând mii de bicicliști care au ieșit pe șosea pentru a-și pedala drumul prin traseul Sheikh Zayed Road de 12 km și traseul Downtown Family de 4 km. Cicliștii s-au bucurat de oportunitatea unică în an de a trece cu bicicleta pe lângă unele dintre cele mai iconice clădiri ale orașului, ca parte a Dubai Fitness Challenge (DFC), arată pagina oficială a evenimentului sportiv.

Simona halep, decizie similară

În timp ce Sorana Cîrstea dă racheta pe bicicletă, colega ei de breaslă, tenismena Simona Halep are planuri similare. Și aceasta a pus racheta-n cui și a optat pentru altceva. Ea a luat în mână crosa de golf.

Simona Halep se afla și ea în Dubai zilele trecute, unde a avut parte de o serie de antrenamente intensive. După tenis, merge și un golf, iar sportiva noastră pare că se descurcă de minune.

Sursa foto  / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre