Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Victor Slav își schimbă viața în 2021. Vedeți ce afaceri pornește și cine i-a intrat în viață

Exclusiv. Victor Slav își schimbă viața în 2021. Vedeți ce afaceri pornește și cine i-a intrat în viață
Victor Slav are planuri mărețe pentru 2021 și de aceea a și scos la înaintare o fotografia care i-a dat pe spate pe fani. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu se înnoiește în toate cele.

Victor Slav a decis să își schimbe radical viața  la șase ani de la divorțul de Bianca Drăgușanu. Acesta își va deschide o cafenea. Deja amenajările sunt aproape gata, iar localul arată cât se poate de drăguț. Practic așteaptă să treacă restricțiile impuse de pandemia de COVID-a9, pentru a primi clienții. S-a lăudat cu noua afacere, pe care o are cu un prieten, exact în perioada în care fosta sa soție era bătută crunt de Alex Bodi.

Dar asta nu e singura noutate din viața lui Victor Slav. Vedeta TV încearcă să mai prindă un contract „pe sticlă”, iar cum vizibilitatea  contează foarte mult a făcut un mare pas. El și-a afișat noua iubită. Ghiciți cu cine seamănă! El a arătat-o fanilor, pentru prima dată, pe domnișoara care i-a furat inima. Cei doi au petrecut împreună Revelionul, așa cum le stă bine unor îndrăgostiți.

Fosta soție a lui Victor Slav i-a făcut copil după divorț

Victor Slav și Bianca Drăguşanu au avut parte de o idilă fierbinte pe platourile de filmare în anul 2012, iar un an mai târziu, în 2013, s-au căsătorit. Nuntă cu mult fast și vedete, organizată de Pro Tv, unde cei doi lucrau la vremea respectivă. Totuși, relația lor nu a mers. Neînțelegerile au dus la un divorț pronunțat peste doar un an, în 2014. La fel cum a făcut și în cazul mariajului cu Alex Bodi, după divorț, Bianca Drăgușanu a revenit la sentimente mai bune față de fostul soț.

Ea a reluat relația cu Victor Slav și, în scurt timp, în același an 2014, Bianca a anunțat că e însărcinată. Ea și  Victor Slav sunt părinții unei fetițe adorabile, Natalia Sofia Slav.

Aceasta are patru ani, locuiește cu mama, dar petrece mult timp și cu tatăl ei. Deseori e îngrijită și de bunica maternă.

Ella de la „Puterea Dragostei” și-a crescut cota prin intermediul iubitei lui Slav

Prin toamnă se zvonea că Victor Slav ar avea o relație cu Ella de la „Puterea Dragostei”. Nimic mai neadevărat. Dar știrile au curs, iar tânăra a beneficiat de pe urma publicității. Până la urmă, bruneta și-a făcut reclamă și și-a crescut cota pe spatele iubitei lui Slav care, coincidență, se numește tot Ela.

Diferența dintre cele două e majoră. Una e brunetă, alta e blondă. Momentan numele complet al iubitei lui Slav nu a fost făcut public, dar se vehiculează că se numește tot Ela și că ar fi hostesă la un local de pe malul Dâmboviței.

Cum arată noua iubită a lui Victor Slav

La șase ani de la divorț, Victor Slav se afișează cu noua sa iubită. O blondină frumoasă cu un bust generos și talie subțire. Pentru noaptea dintre ani cei doi au pozat în „Bonnie și Clyde” după cum a scris Slav pe Instagram. Drept urmare, iubita lui a purtat haine negre, cercei supradimensionați și machiaj în coadă de pisică.

Așa cum au remarcat și internauții, noua iubită a lui Slav seamănă destul de mult cu Bianca Drăgușanu. Până la urmă, e vorba de noul trend în materie de frumusețe feminină. Noua fotografie cu noua lui iubită a strâns peste 20.000 de aprecieri.

Sursa foto: Instagram

Dezvăluiri despre „joaca” lui Mircea Badea. Ce bani câștigă din pariuri sportive

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre