Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Violeta îi dă palpitații lui Ștefan Bănică jr.

Exclusiv. Violeta îi dă palpitații lui Ștefan Bănică jr.
Doar tații de fete știu cu adevărat ce e greu e să își vezi copilul crescând și să te gândești la ce urmează.  Nu degeaba se vorbește despre „blestemul taților de fete”. Iar acum Ștefan Bănică jr. ajunge să îl simtă din plin.

Ștefan Bănică jr. e tată de trei copii. El are doi băieți, unul major, altul micuț de tot, dar și o fiică ce tocmai a intrat în „vârsta critică”. La finele anului trecut fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr. a împlinit 14 ani.

Cu părinți celebri și o mamă mereu aranjată, fata este emancipată și atentă la modul în care arată. În plus, a moștenit nu numai talentul părinților, dar și frumusețea lor. Violeta e frumoasă la chip, are ochi albaștri pătrunzători și un chip deosebit de frumos. Își poartă părul lung. De asemenea, e suplă, nu se confruntă cu problemele de greutate care apar, deseori, între fetele de vârsta ei.

Violeta Bănică își afirmă feminitatea

La 14 ani și jumătate, Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr. își descoperă feminitatea pe zi ce trece, și nu se sfiește să o afirme. După ce toată copilăria a stat mai multe deoparte de rețelele sociale, acum Violeta e din ce în ce mai activă și postează mai ales fotografii cu ea și cu prietenele ei.

Acum câteva luni, posta cu amicele ei dintr-un club. Fetele s-au pozat la bar. Zilele trecute, Violeta a vrut să le arate tuturor ce corp de fotomodel are, așa că și-a făcut un selfie.

Violeta  talentată la muzică, dar îi place și legislația

Este prea curând să spune ce vrea să devină când va fi ”mare”. Oscilează între muzică și Drept, dar îi place și Matematica. Acum, Violeta este o elevă de excepție, implicată în foarte multe proiecte. Îi plac bijuteriile, nu dintre cele scumpe ci orice reprezintă un dar de la o persoană apropiată, pe care o iubește. Într-un scut interviu filmat, luat ei la un eveniment organizat de mama ei, Violeta a arătat că poartă la gât, permanent, un lănțișor cu cruciuliță, dăruit de bunica ei. De mama lui Ștefan, tatăl, fiindcă doar pe ea o are ca bunică.

Andreea Marin și Ștefan Bănică s-au căsătorit în 2006, iar după șapte ani au decis să divorțeze. Din relația celor doi a rezultat Ana Violeta. Recent, Andreea Marin a dezvăluit câteva detalii despre Violeta. A spus de nenumărate ori că Violeta îl moștenește pe tatăl său în ceea ce privește talentul și ar putea să urmeze o carieră muzicală.

„E devreme să spun asta, ce carieră va urma fiica mea! E foarte talentată în privința limbilor străine, în muzică. Tocmai a compus o melodie pe care o înregistrează împreună cu tatăl ei. Sper să nu mă certe că am spus asta cu voce tare, Matematica îi place la fel de mult, deci nu știu ce va alege. Dacă o întrebi acum, îți va răspunde că vrea să se facă avocat”, a spus Andreea Marin.

În privința relațiilor cu frații ei, fiica Andreei Marin se înțelege de minune cu Radu Ștefan Bănică, dar și cu Alexandru, fratele mai mic. Toți trei se împacă foarte bine și petrec timp împreună.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre