Simona Ionescu / Redactor Șef

Imaginea cu care Gina Pistol și Smiley și-au dus în extaz fanii

Imaginea cu care Gina Pistol și Smiley și-au dus în extaz fanii
Gina Pistol și Smiley mai au câteva zile până când își vor strânge în brațe fetița și, până atunci, se țin ocupați, surprinzându-și fanii.

Atenți mereu la imaginea loc în public, iată imaginea cu care Gina Pistol și Smiley și-au dus în extaz fanii. Cele două vedete sunt extrem de prezente pe rețelele sociale, iar fanii lor abia așteaptă ultimele noutăți. Fiecare nouă postare e apreciată și dezbătută intens.

După ce au apreciat în mod deosebit ultimul TikTok făcut de Smiley, în care el și iubita sa se duelează pe telecomandă, pentru a urmări emisiunile preferate – adică acelea în care apar și ei, cei doi au reușit, în urmă cu numai câteva ore să șocheze și să impresioneze pe toată lumea.

De-a lungul relației lor, care are o vechime de câțiva ani, Gina și Smiley au fost extrem, de discreți. Lucrând la trusturi concurente, au decis să nu amestece planurile, să nu dea apă la moară bârfitorilor. Până și la evenimentele mondene preferau să meargă separat.

Lucrurile acestea s-au schimbat radical în pandemie, când a devenit clar pentru toată lumea inclusiv faptul că cei doi iubiți s-au mutat împreună, acasă la Smiley.

Imaginea cu care Gina Pistol și Smiley și-au dus în extaz fanii

Între timp Gina a rămas însărcinată, dar au apărut și prim ele, și, ulterior, tot mai multe imagini cu ei împreună. Ultima imagine de acest fel a fost surprinsă în timpul unei ședințe foto, în urmă cu numai câteva ore. Ca doi îndrăgostiți super emoționați unul de altul, aflați la prima întâlnire, așa arată Gina Pistol și Smiley în fotografie.

Imaginea cu care Gina Pistol și Smiley și-au dus în extaz fanii

Fanii lor sunt în extaz. Aproape 120.000 de aprecieri a strâns imaginea într-un timp record. „Când 2 trusturi se unesc iese ceva frumos”, „Sunteți cel mai bun exemplu de happy ending” –  sunt numai două din mesajele transmise de fanii lor.  Prezentatoarea și cântărețul au fost surprinși în timp ce se sărută pasional, iar dragostea dintre ei se vede  cu ochiul liber, nu e nicio regie.

Sursa foto: Instagram

Horoscop Minerva – 4 martie. Soarele în Berbec aduce perspective puternice

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre