Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica Andreei Berecleanu a pozat aproape goală! Mama ei a reacționat instant

Fiica Andreei Berecleanu a pozat aproape goală! Mama ei a reacționat instant
Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu, îi calcă pe urme mamei. Tânăra e frumoasă ca un înger, moștenind calitățile fizice ale celebrei sale mame. Eva și-a lăsat internauții fără aer după pozele publicate.

Recent, fiica Andreei Berecleanu a postat câteva fotografii din Bodrum pe contul de socializare care au făcut să bubuie internetul.

Fata celebrei prezentatoare a pozat aproape goală, într-o ținută care i-a scos în evidență trupul bine lucrat. Toți fanii au apreciat-o pentru felul în care arată, iar Andreea Berecleanu a avut un singur comentariu la fotografii: „Rochia”.

Eva Zaharescu și-a mai arătat și a altă dată silueta pentru care e invidiată, când a postat tot pe contul de socializare câteva fotografii în costum de baie.

Eva locuiește la Londra

Fiica Andreei Berecleanu, care studiază în străinătate și locuiește la Londra, postează des imagini care stârnesc admirația internauților. Tânăra a decis să se mute în Marea Britanie cu câțiva ani în urmă, când s-a hotărât să studieze design vizual. Anul trecut, ea a povestit cum se simte în țara regelui Charles, când a fost invitată în emisiunea lui Teo Trandafir.

Fiica Andreei Berecleanu și-a arătat trupul perfect. Sursă foto: Instagram

„Îmi place să am grijă singură de lucrurile mele și să fiu responsabilă”

„Sunt de 4 ani, dar dacă stau să mă gândesc prin câte am trecut cu pandemia, că am mai venit în țară… Deci vreo trei ani și jumătate. Lumea este destul de călduroasă, chiar dacă pare că nu e așa. Toți vor să știe despre fiecare. Dacă ești deschis, este destul de ușor în Londra.

M-am adaptat aici. Îmi place să am grijă singură de lucrurile mele și să fiu responsabilă. Acasă e puțin mai ușor, dar mama e mândră de mine și de asta sunt foarte fericită”, a mărturisit frumoasă fiică a Andreei Berecleanu.

„Învăț foarte multe de la ea”

Într-un interviu, Andreea Berecleanu a vorbit cât de mult își iubește fiica, care este mult mai „răbdătoare, pentru că e fecioară”. Prezentatoarea a recunoscut că „învăț foarte multe de la ea. Este foarte important ca și noi, părinții, să învățăm de la copiii noștri”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre