Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul Andreei Esca iese la rampă. Ce credeți că vrea să se schimbe în școală?

Fiul Andreei Esca iese la rampă. Ce credeți că vrea să se schimbe în școală?
Nu există român care să nu fi auzit de Andreea Esca, aceasta fiind deja un simbol național. Este căsătorită cu omul de afaceri Alexandre Eram și au împreună doi copii, pe Alexia și pe fratele ei mai mic, Aris. În timp ce Alexia își construiește deja un nume în domeniu, de Aris nu se stiu foarte multe, acesta fiind mai retras.

Aris Eram, fiul mai mic al Andreei Esca, este destul de discret când vine vorba de viața sa, acesta preferând să rămână pentru mulți un mister. Deși mama și sora lui sunt cunoscute și iubite de o țară întreagă, acesta a scapăt până acum de lupa celebrității. 

Într-un interviu acordat revistei paginadepsihologie.ro, Aris a fost de acord să povestească despre el. A vorbit despre școală, de sora lui, Alexia, dar și despre celebrii lui părinți și ce înseamnă să fii Aris Eram. 

La cei 17 ani ai săi, Aris este pasionat de economie și în weekend îi place să iasă cu prietenii, după cum spune chiar el. Că orice adolescent normal, spune că dacă ar fi director de scoală pentru o zi, și-ar dori să elimine regula care determină profesorii să raporteze părinților tot ce fac elevii, semn că acesta este un pic deranjat de aspect. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca)

“Să fiu politicos și să fac ce îmi place”

Printre lucrurile pe care adolescentul le-a învățat de la părinții săi se află și politețea, laolaltă cu curajul de a face ceea ce-și dorește: ”Vreau să spun că pentru mine, părinții mei sunt ca orice alți părinți, nu contează că sunt mai cunoscuți decât alții, și nu îmi place când mi se tot spune asta cu părinții tăi cunoscuți. Ce am învățat de la ei? Să fiu politicos și să fac ce îmi place”, spune Aris în interviu. 

Sursa foto: Facebook

Aris este și un tânăr responsabil, astfel că acesta se manifestă clar în favoarea introducerii educației sexuale în școli: “Cred că ar trebui să existe pentru că un tânăr trebuie, de exemplu, să afle riscurile sexului neprotejat pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză”, încheie Aris Eram. 

 

https://retetesivedete.ro/crina-abrunda-revine-pe-micile-ecrane-unde-va-aparea-celebra-prezentatoare-tv.html

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre