Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul lui Cristian Țopescu, amintiri despre tată și sora sa Cristina. „Nu voi mai cunoaște un om așa de calm”

Fiul lui Cristian Țopescu, amintiri despre tată și sora sa Cristina. „Nu voi mai cunoaște un om așa de calm”
Țopescu junior și-a făcut debutul ca realizator de emisiuni de televiziune chiar de ziua regretatului său tată celebru. Acesta are emisiune la TVR, acolo unde a lucrat și tatăl său și unde, mama sa e membru în Consiliul de Administrație.

Reality show-ul „Vis sau realitate”, cea mai recentă producţie a Televiziunii Române, oferă invitaţilor şansa de a-şi împlini dorinţa din copilărie. Emisiunea, care se vede la TVR 1, în fiecare duminică, de la 16.30, are un buget de aproximativ 60.000 de euro.  Realizatorul emisiunii, Sebastian Felix Ţopescu e fiul regretatului jurnalist sportiv și comentator Cristian Țopescu și al cunoscutei realizatoare TVR Christel Ungar Țopescu.

Crescut în umbra  a două nume mari din televiziune, tânărul Sebastian  a dezvăluit, într-un interviu pentru Unica, faptul că totul a venit firesc. El susține că a avut atu-uri importante în a i se admite proiectul, iar poziția mamei sale în Consiliul de Administrație al TVR, nu ar fi fost cea care i-a convins pe decidenți.

Sebastian Țopescu este pasionat de modă

„Nu a existat o conexiune între poziția ei și emisiune, procesul obținerii emisiunii a fost unul complet independent. Îmi place să cred că mi s-a oferit oportunitatea aceasta datorită abilităților și umorului meu, și sper că veți fi și voi de acord cu mine odată ce încep să fie difuzate episoadele”, a declarat, pentru Unica, Sebastian Țopescu.

Legătură aparte cu celebrul său tată

Tânărul a vorbit pe larg despre faptul că adora, în copilărie, să viziteze expoziții împreună cu părinții săi, care, ore în șir îi explicau exponatele. Cu tatăl iubea să joace șah. Și tot de la el cerea sfaturi legate de oameni. „Nu cred că am cunoscut sau voi mai cunoaște un om așa de calm”, a dezvăluit tânărul om de televiziune  făcând referire la celebrul său tată care, dacă ar fi trăit, duminică ar fi împlinit 86 de ani.

Sebastian Țopescu s-a bucurat de o copilărie fericită alături de doi părinți celebri

Despre sora sa mai mare, Cristina, tânărul realizator spune că adorau momentele când mergeau împreună la film. Râdeau foarte mult.

„Un reality show complet uman”

„În timp ce scriam formatul emisiunii am avut un singur gând: îmi doresc sa creez un reality show complet uman, care să ofere un sentiment de siguranţă atât invitaţilor, cât şi telespectatorilor, iar ’ingredientul’ principal al emisiunii să fie autenticitatea”, subliniază tânărul. Prin urmare, emisiunea îşi propune să încurajeze oamenii să viseze şi să-şi urmărească visurile până la capăt, dar şi să inspire publicul, să-i ofere un mijloc de evadare, prin divertisment de cea mai bună calitate.

„Printr-o combinaţie de umor atât intenţionată cât şi circumstanţială, vom oferi o alternativă la realitatea de zi cu zi, printr-un reality show de o factură inedită – explică echipa de producţie a emisiunii, condusă de Gina Stroian, producător”, transmite TVR. ​Acesta le ajută pe vedete să se transforme în ceea ce visau în copilărie sau în tinerețe.

„Cel mai impactant aspect pe care telespectatorii îl vor vedea este latura umană a vedetelor pe care le admiră, cu bune şi cu rele. De asemenea, vă pot asigura că nu există nimic mai amuzant decât un adult care îşi trăieşte pentru prima dată visul neîmplinit”, a mai adăugat fiul lui Țopescu.

Sebastian Felix Ţopescu și-a văzut visul cu ochii la 24 de ani

Crescând într-o familie de oameni de televiziune, propriul show tv a venit, oarecum, ca un parcurs firesc în viaţa sa. „Sunt foarte norocos cu familia în care m-am născut, de la care am învăţat foarte multe, în special despre lumea televiziunii, iar asta m-a ajutat să mă dezvolt şi să ajung în punctul în care sunt astăzi.

Acum un an nu m-aş fi gândit că voi lucra în televiziune, totuşi sunt incredibil de fericit că am hotărât să-mi asum acest risc şi această provocare nouă. Mă simt ’ca peştele în apă’ – este cel mai bun mod în care aş putea descrie această experienţă”, mărturiseşte Sebastian.

Ediţiile următoare ale reality show-ului de la TVR 1 ne vor dezvălui ce şi-ar fi dorit să devină personalităţi precum celebrul cardiolog cunoscut în mediul online ca „Dr. Cezar”, chef-ul Patrizia Paglieri, Andra Gogan, Fuego sau Marius Manole. Despre propriile aspiraţii încă nerealizate, Sebastian Felix Ţopescu se bucură că, la doar 24 de ani, are ocazia să le atingă: „Sincer să fiu, visul meu a fost să experimentez fiecare meserie pentru o zi. Aş putea spune că, prin prisma emisiunii ’Vis sau realitate’, eu îmi trăiesc în prezent visul neîmplinit”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre