Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul lui Schwarzenegger a fost bodyguard. Ce mare vedetă a beneficiat de serviciile tânărului

Fiul lui Schwarzenegger a fost bodyguard. Ce mare vedetă a beneficiat de serviciile tânărului
Fiul lui Schwarzenegger a fost bodyguard pentru o zi. A acut grijă de o mare vedetă, care a benefiat din plin de serviciile tânărului.

Patrick Schwarzenegger este actor, la fel ca tatăl său. Are 26 de ani, dar primul său film a fost la 10 ani, în 2006. Acesta a avut un mic rol în filmul de comedie The Benchwarmers. În 2018 însă, Patrick și-a făcut debutul într-un rol principal în filmul „Midnight Sun”, o dramă romantică în care a avut-o parteneră pe Bella Thorne. În afară de meseria de actor, fiul lui Schwarzenegger a fost și bodyguard. 

Când a fost întrebat cum s-a simțit tatăl său pentru că el a ales meseria de actor, Patrick a spus că vedeta Terminator este „atât de mândră” de el. „Este incredibil, pentru că îmi amintesc că am crescut și am început să mă duc cu el și a fost ca activitatea mea preferată. Am fost atât de trist când a devenit guvernator și a plecat de la lotul Universal Studio la Capitol. Este foarte mândru de mine”, a declarat Patrick. 

Fiul lui Schwarzenegger a fost bodyguard. Paris Hilton a fost norocoasa

Actorul în vârstă de 27 de ani, care joacă în noul film Netflix Moxie, l-a vizitat pe Jimmy Kimmel Live! luni, unde a vorbit despre faptul că a lucrat în copilărie. Pentru un concert, a lucrat la luxosul mall din Los Angeles, The Grove, în diferite roluri, inclusiv ca parte a securității – în timp ce avea propriile sale detalii de securitate atribuite. „Am făcut totul acolo: valet, securitate, plimbări la proprietate, tururi de gestionare a contractelor de închiriere. Am această poveste cu adevărat amuzantă de odinioară. Am fost paznic pentru săptămână.”

Actorul a povestit că ajuns la muncă într-o dimineață și a fost trimis la Paris Hilton să facă pe bodyguardul. „Bine, ești sigur pentru Paris Hilton astăzi. Are turneul ei de carte , va veni la The Grove, va semna autografe”, a povestit actorul că i s-a spus în acea zi. „Și ea iese din mașină”, ​​a spus el, „[și] Paris avea un paznic care lucra pentru tatăl meu. Mă prezint și o salut pe Paris și ea zice: Patrick? Schwarzenegger? Ce faci?’ Și spun: Sunt paznicul tău de azi! Și asta a fost. A fost o experiență distractivă “, a încheiat actorul. 

Foto: Facebook

Sora lui Meghan Markle îi dă acesteia lovitura fatală. Ce acuzații grave îi aduce rudei sale celebre

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre