Fiul Mihalei Rădulescu schimbă partenerele pe bandă rulantă. Ce fel de fată caută Ayan

Fiul Mihalei Rădulescu schimbă partenerele pe bandă rulantă. Ce fel de fată caută Ayan
E o mamă fericită și își adoră băiatul. Mihaela Rădulescu a dat totul din casă. Cum se poartă Ayan cu iubitele sale.

Mihaela Rădulescu a făcut dezvăluiri despre viața intimă a fiului său. Ce spune mama despre prietenele lui Ayan.

Fiul Mihalei Rădulescu schimbă partenerele pe bandă rulantă. Ce fel de fată caută Ayan

La 17 ani, Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu pune pe jar inima fetelor. Considerat de vedetă bărbat în toată regula, acesta a avut tot felul de experiențe amoroase, dar încă nu s-a legat sufletește de vreo domniță. Ce-i drept, a avut o relație oficială, dar după ce s-a despărțit de fosta iubită, a devenit extrem de atent și pretențios.

„Între timp, au apărut alte partenere. E vârsta la care partenerele se schimbă mai des, sunt căutări, ca și la facultate. Eu mă bucur că e așa, pentru că are nevoie de experiențe, de setările lui”, a mărturisit Mihaela Rădulescu.

Mihaela, expertă în zona amoroasă și stilistică

Mihaela vorbește absolut tot cu fiul său în privința iubitelor și a modului în care să se îmbrace, iar tatăl său, Elan Schwartzenberg,  îl sfătuiește în viitoarea sa carieră. „Vorbește cu amândoi, depinde de subiect. Mă bucur tare mult, fiindcă așa l-am crescut, și e foarte comunicativ cu noi. E minunat să-ți fie părinții prieteni, mai ales la vârsta asta.

Cred că ne povestește în mod egal, dar are și subiecte la care se îndreaptă spre tatăl lui – de business, de facultate, de exemplu. Eu sunt mai pe zona artistico-amoroasă, stilistică și altele. E normal să existe departajarea asta.

El explorează acum diverse domenii, ca să afle spre ce vrea să se îndrepte. Abia aștept să-mi spună și mie ce vrea să fie. A fost mereu în zonele astea de computer science, business, la un moment dat voia și Dreptul, dar i-a mai trecut. Mă bucur tare că el caută. O să aflăm împreună, într-o zi”, a explicat diva de la Monaco.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre