Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul Monicăi Anghel seamănă leit cu ea! Aviv a împlinit 10 ani

Fiul Monicăi Anghel seamănă leit cu ea! Aviv a împlinit 10 ani
Monica Anghel este o îndrăgită cântăreață, prezentatoare de radio și actriță. Ea este de mult timp în lumina reflectoarelor, însă, își ține viața personală destul de privată.

Spre încântarea fanilor săi, Monica Anghel a postat o fotografie cu fiul ei, pe rețelele sociale. Cântăreața, în vârstă de 49 de ani, se bucură de viața de familie. Fiul Monicăi Anghel, Aviv

Monica Anghel a făcut o schimbare de look

Monica Anghel a postat pe contul de Instagram o imagine în care apare alături de fiul său. Prin postare, le-a arătat fanilor că tocmai și-a făcut o schimbare de look. De asemenea, și Aviv, în vârstă de 10 ani, a fost la salon pentru un look fresh.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Monica Anghel (@monikanghel)

„Ne-am tuns amândoi, să aveți o zi minunată”, a scris Monica Anghel în descrierea fotografiei, sugerând noua ei schimbare de look.

Fanii artistei au făcut numeroase complimente în secțiunea de comentarii a fotografiei: „Ce mare s-a făcut și frumușel Aviv. Să-ți trăiască, să fie sănătos și cu noroc mult”, ”Tare frumoși!”, „Să vă fie de bine”, „Arătați minunat!”, „Parcă ieri Aviv era doar un bebeluș!”, „Ce mare și frumos e fiul tău, să îți trăiască!”.

Fiul Monicăi Anghel, Aviv

Monica Anghel s-a căsătorit în anul 2010 cu Marian Caraivan. Soțul ei este inspector de securitate la aeroport, iar fiul lor Aviv, în vârstă de 10 ani, este foarte haios și pus pe șotii, așa cum spune chiar artista într-un interviu. 

„Acum a devenit foarte emotiv în prezența femeilor SLABE și frumoase. Prietena mea Ionela e viitoarea lui soție, să ne-nțelegem. Mi-a zis că, atunci când voi fi la fel de slabă ca Ionela, o să mă iubească și pe mine mai mult. E foarte haios, abia așteaptă să râdem împreună, e vesel ca mine. Umorul e esențial”, a spus Monica Anghel, într-un interviu pentru viva.ro.

Tablouri despre care se spune că sunt bântuite. Poveștile lor îți dau fiori

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre