Simona Ionescu / Redactor Șef

Florin Salam, anunț fără precedent. Celebrul manelist povestește și de ce nu-i spune soției pe nume

Florin Salam, anunț fără precedent. Celebrul manelist povestește și de ce nu-i spune soției pe nume
Invitat în podcast-ul Fiță cu Adiță, Florin Salam a fost mai sincer și mai relaxat ca niciodată, povestind lucruri din intimitatea familiei.

După ce i-a murit fratele, Florin Salam a preferat să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor. În acea perioadă, soția sa l-a născut și pe ultimul moștenitor, iar artistul spune că a avut parte de o situație nemaintâlnită. Cântărețul și-a dus soția la spital să nască, dar s-a trezit că toți cei pe care i-a întâlnit nu i-au urat naștere ușoară brunetei, ci lui. „O fi fost din cauză că mă îngrășasem mai mult în perioada aia”, glumește Salam.

„Dacă mă gândesc bine, eu am dat moda cu asta”

Despre iubirea dintre Salam și soția lui s-au scris multe, dar sunt puțini cei care știu că niciodată ei nu-și spun pe nume. Ea îl alintă în fel și chip, iar artistul îi spune din tot sufletul: nevastă. „Așa îmi place să-i spun.

Dacă mă gândesc bine, eu am dat moda cu asta și acum aud prin toate casele că bărbații așa își strigă soțiile. Dar mie îmi stă cel mai bine când spun așa. Așa că vreau să inventez altceva, pentru că nu-mi convine să mă imite toți”, a mărturisit Salam.

„Toate nunțile să vină la mine”

Pandemia l-a afectat și pe regele manelelor, care acum a făcut un anunț care i-a șocat pe fani. El le-a spus tuturor că vrea să fie chemat la cât mai multe nunți, pentru că e îndrăgostit de evenimente și, în plus, doar acolo sunt „sacoși cu bani”. „Toate nunțile la mine, la șefu!

Ce trending, dă-l Doamne iartă-mă de trending, lasă, nunțile, cash, sacoșile, la mine, tată!”, este mesajul transmis de Florin Salam, pe contul său de socializare. Și pentru că a venit vorba de bani, manelistul spune că a avut o singură dată card în viața lui. S-a întâmplat când a plecat din țară și a fost obligat de bancă să-și facă un card, pentru că altfel nu avea cum să plătească. Dar recunoaște că îi plac banii cash…

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre