Florin Salam, speriat că cineva l-ar putea otrăvi. „Nu ști ce bei și de la cine bei”

Florin Salam, speriat că cineva l-ar putea otrăvi. „Nu ști ce bei și de la cine bei”
E considerat o fabrică de bani și, în ciuda faptului că prețul cerut de Florin Salam pentru un eveniment e uriaș, agenda e arhiplină. Iubit de întreaga Românie, Florin Salam e speriat că ar putea fi otrăvit de vreun dușman.

A recunoscut că a mai băut la evenimente, pentru că are nevoie să facă atmosferă și să câștige bani. Iar aceea e lumea lui… Dar Florin Salam se teme că ar putea fi otrăvit.

Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, Florin Salam, considerat regele maneliștilor din România, a făcut spectacol cu răspunsurile date la întrebările prezentatoarei. Cântărețul a fost sincer ca întotdeauna, transparent, mărturisind că nu s-a ascuns niciodată de ochii curioșilor. Pentru că are o singură viață pe care vrea să o trăiască așa cum își dorește.

„Nu sunt dependent de droguri, nu există așa ceva la mine”

Au existat multe zvonuri că Florin Salam ar fi consumat droguri, ba chiar a fost implicat într-un dosar cu câțiva ani în urmă. Atunci procurorii au decis că doar a consumat, nu a vândut, așa că a fost lăsat liniștit. Manelistul i-a spus lui Denise Rifai tot adevărul.

„Nu sunt dependent de droguri, nu există așa ceva la mine. Am făcut tot ce am vrut toată viața, dar e diferență între a fi dependent și a face ce fac eu. Eu vin dintr-o altă lume… nu arunc vina pe nimeni. Suntem artiști și uneori un fel de roboți la un moment dat, dar cel de pe margine mă arată cu degetul…

„Am timp să le așez pe toate de acum încolo, cred că mi-a ieșit măseaua de minte”

Vezi-ți mă de treaba ta, nu te băga în viața mea. Eu mi-o trăiesc cum vreau eu, mi-o distrug, mi-o prelungesc, e treaba mea. Asta referitor la ce scria presa. Când plec afară, fac ce vreau, în România, nu. Însă paharul la nunți e un pericol… mai ales că eu am mulți dușmani. Lasă-mă, critică-mă, dar nu mă omorî. Că e păcat și vei intra în Iad. Au fost momente în care puteam să-mi pierd viața.

Florin Salam în emisiunea lui Denise Rifai

Pentru că eram între oameni unde eram acoperit. Ăla își dă un pahar, altul alt pahar, și după ce bei trei pahare, nu ști ce bei și de la cine bei. De o perioadă nu mai beau la cântări și mi-e greu. Nu sunt bețiv, dar a trebuit să  intru în lumea lor să pot face bani și să-i și distrez. Eu știu că totul va fi bine. Am timp să le așez de acum încolo, cred că mi-a ieșit măseaua de minte”, a mărturisit artistul.

„Jucam și 100.000 euro și 50.000 de euro, depinde câți bani aveam la mine”

Și-a forțat mult vocea, știe că e nevoie să meargă să-și facă un tratament, însă până nu termină evenimentele, nu are nici o șansă. Florin Salam e extrem de ocupat, iar când are puțin timp liber, mai face și… prostioare, unul dintre viciile sale fiind jocurile de noroc.

Și ca orice jucător, a câștigat, dar a și pierdut. „Dacă eram mai controlat… eu am jucat pe ascuns, dar știu milionari care jucau bani mulți. Îmi plăcea să joc, am câștigat bani mulți. Un milion de euro într-o noapte. Sunt nebun. Dar și risc. Muncesc două luni după aceea, sau poate un an să-i pun la loc. Cât am pierdut? Jucam și 100.000 euro și 50.000 de euro, depinde câți bani aveam la mine. Mulțumesc lui Dumnezeu că m-a creat așa”, s-a destăinuit Florin Salam.

„Nu vreau să strâng bani”

Lui Florin Salam îi place să trăiască o viață de poveste și mărturisește că nu-i place să strângă bani, ci doar să-i cheltuie. „Eu nu o să am bani mulți când o să fiu bătrân. Nu vreau, vreau tot ce fac să cheltui. Nu am bani strânși, dar în schimb, am tot ce vreau. Dacă vreau să-mi cumpăr o mașină, fac rost.

Apoi mă socotesc. Sunt un om care nu țin cont de bani. Dacă un sacou costă 100.000, dau banii ăștia pe el. Că nu trăiesc 200 de vieți, ci una. Și vreau să am ambiție mai mare decât milionarii”, a mai spus Salam.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre