Simona Ionescu / Redactor Șef

Folcloristul de la „Mama mea gătește mai bine!” și-a dus soția în Dubai ca să-i arate cea mai mare fântână din lume

Folcloristul de la „Mama mea gătește mai bine!” și-a dus soția în Dubai ca să-i arate cea mai mare fântână din lume
Valentin și Codruța Sanfira, vacanță de vis în Dubai. A fost o avanpremieră la luna de miere pe care n-au apucat să o facă deoarece, din cauza pandemiei, au fost nevoiți să amâne nunta.

Valentin Sanfira, prezentatorul emisiuni Mama mea gătește mai bine!” de la  Prima TV, este un adevărat ajutor de nădejde al maestrului bucătar Horia Vîrlan. Atunci când nu este la filmări, tânărul petrece timpul cu soția sa, Codruța. Tineri și îndrăgostiți, Codruța și Valentin Sanfira și-au luat câteva zile de vacanță și au plecat în Dubai.

Acolo, Valentin a răsfățat-o pe Codruța cu tot luxul pe care destinația îl pune, generos, la dispoziție. Cei doi s-au cazat la Waldorf-Astoria, în zona exclusivistă Palm Jumeirah. 

Cazați în luxoasa zonă Palm Jumeirah, la fascinantul Waldorf-Astoria, cei doi s-au bucurat de razele soarelui din Dubai încă din prima dimineață. Fiind supuși carantinei până la aflarea rezultatelor testului PCR făcut pe Aeroportul Internațional Dubai (obligatoriu la intrarea în Emirat), îndrăgostiții și-au savurat cafeaua la terasa dintre palmieri a hotelului și s-au plimbat pe nisipul fin încă de la primele ore ale dimineții.

Folcloristul a vizitat cea mai mare fântână din lume 

Într-una dintre seri, cei doi s-au bucurat de cină în zona The Pointe a Palm Jumeriah admirând show-urile The Point Fountain. Aceasta este fântâna care a intrat anul trecut în Cartea Recordurilor drept cea mai mare fântână din lume. Cei doi au dansat pe muzica ce se auzea din 86 de difuzoare și 18 sub woofere și pe fundalul oferit prin 3.000 lumini LED, 7.000 de duze pentru efecte de ceață și aburi, și de apa aruncată până la 105 metri înălțime.  

De asemenea, au ajuns și la cea mai recentă atracție turistică din Dubai – Nakheel The View. Astfel, au avut o imagine panoramică de 360 de grade asupra The Palm Jumeirah. Nu mică le-a fost mirarea să afle că frumosul “Palmier” a fost construit în doar 6 ani… “Ceea ce m-a impresionat, în primul rând, a fost frumusețea locului, imensitatea, grandoarea Dubai-ului. Insula Palmier are o arhitectură futuristă, spre deosebire de altele, lucru care m-a încântat enorm, întrucât eu sunt o persoană deschisă spre tot ceea ce ține de noutate, de modern. Totodată, faptul că insulele au fost construite pe apă, într-un timp atât de scurt m-a lăsat fără cuvinte. Atât de multă voință, atât de multă determinare… este absolut fascinant!”, spune Codruța. 

Se gândește să facă nunta în Dubai, la Palatul Versace

Cum nu puteau fi în Dubai fără să ajungă la celebrul Palazzo Versace, Codruța și Valentin au poposit într-o zi și acolo cu gândul la un răsfaț culinar și SPA. Dincolo de frumusețea arhitecturii exterioare și interioare, i-a uimit mozaicul realizat din peste 1.500.000 de piese – creat după modelul celui din casa regretatului designer. Curioși din fire, au vizitat și Sala de Bal. 

Impresionat, artistul de muzică populară a dorit să afle costul unei nunți acolo. Prețul de 450 lei de persoană nu l-a speriat și chiar l-a determinat să spună că nu ar fi o idee de neluat în calcul pentru ceremonia lor. Cei doi s-au bucurat de mâncarea gustoasă de la Restaurantul Italian al Palazzo Versace. S-au răsfățat și cu un brunch pe terasa hotelului înainte de a se bucura de SPA-ul de cuplu pentru care optaseră. 

Cină romantică la lumina lumânărilor 

Valentin i-a făcut Codruței și o surpriză, în ultima noapte petrecută în Dubai. Acesta a invitat-o la “Private Beach Dinning Experience”. Au luat cina la o cabană privată pe plajă, înconjurată de strălucirea intimă a luminilor cu torțe și de strălucitorul orizont din Dubai care se reflectă pe mare în fundal. S-au răsfățat cu șapte feluri de mâncare din cea mai bună bucătărie. 

După sejurul petrecut în Dubai alături de soțul său, Codruța e încântată. Spune nu doar că s-ar întoarce în Emirat, ci ”aș locui o bună perioadă de timp în Dubai, pentru a explora, pentru a afla mici secrete de marketing și, mai ales, pentru tehnologie.”

Cei doi nu au ratat nici o experiență de safari în desert. “Ne-am întoarce cu drag și în deșert, mai mult pentru a simți tradiția locului și, totodată, pentru a mai îmbrăca o dată portul specific”, au încheiat Valentin și Codruța Sanfira. 

Foto: Arhivă personală

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre