Simona Ionescu / Redactor Șef

Fosta soție a lui Elon Musk s-a operat la față și acum arată ca un elf. Mai mult, spune că a făcut-o intenționat!

Fosta soție a lui Elon Musk s-a operat la față și acum arată ca un elf. Mai mult, spune că a făcut-o intenționat!
Artista Grimes a distribuit o poză cu fața bandajată după ce a spus că a vrut o operație de prin care să își schimbe forma urechilor și să obțină unele precum ale elfilor, ascuțite. „Am făcut ceva nebunesc”, a mărturisit artista.

Grimes a împărtășit controversatul selfie prin Twitter sâmbătă, alimentând speculațiile că și-a făcut operația pentru „urechi de elf”.  Cântăreața în vârstă de 34 de ani a mărturisit încă de la jumătatea lunii august că se gândește serios să își facă operația, scrie PageSix.com.

Pe numele său real Claire Elise Boucher, Grimes a îmbrățișat de mult timp o estetică derivată dintr-un amestec de genuri științifico-fantastice futuriste și fantasy. Ea și-a dorit urechi înalte și ascuțite, precum ale elfilor, personaje imaginare fantasy. Operația presupune sculptarea chirurgicală a cartilajului urechilor unui pacient în forma cu vârf ascuțit, asociată pe scară largă cu creaturile elfine din genul fantasy.

Inițial, fosta parteneră a lui Elon Musk  a adus ideea în discuție pe 15 august, solicitând păreri de la urmăritorii care au trecut prin această transformare excentrică. „De asemenea, a făcut cineva modificări ale urechilor de elf cu un rezultat bun? Sunt speriată de faptul că cartilajul urechii se vindecă greu. Mai ales ca muzician, această operație pare riscantă, dar mi-am dorit-o toată viața mea. Sunt curioasă de experiențele oamenilor!”,  a scris ea pe Twitter la acea vreme.

A doua zi, fostul ei soț, Elon Musk, a apărut în discuție cu un pic de ironie literală. „Partea negativă a operației la urechea de elf probabil că depășește partea pozitivă”, a notat CEO-ul SpaceX, în vârstă de 51 de ani.

Lui Grimes i-ar fi plăcut să își poată modifica generic urechile în forma celor de elf

Pe de altă  parte, Grimes a răspuns cu nostalgie la reacția fostului soț și la îngrijorarea fanilor:  „Asta sună ca o treabă pentru Crispr. Trist să mă nasc doar cu câteva generații prea devreme 🧝🏻♀️😪🧝🏻♀️”, a scris ea pe Twitter, făcând referire la revoluționara biotehnologie CRISPR de editare genetică, capabilă să modifice strategic codul genetic al unui individ uman.

Mai târziu, răspunzând la un tweet al unui fan care prezenta o serie de avatare digitale cu urechi de elf cu chipul ei, pe 17 august, Grimes a scris: „Wow, îmi plac la nebunie”, iar luna aceasta, Grimes chiar a făcut operația.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre