Simona Ionescu / Redactor Șef

Foto. Cum arată Petre Roman acum, la 76 de ani. Și-a schimbat vopseaua de păr!

Foto. Cum arată Petre Roman acum, la 76 de ani. Și-a schimbat vopseaua de păr!
Femeile, după ce încep să își vopsească părul, simt mereu nevoia unei schimbări și încearcă noi culori. Dar, mai nou, observăm asta și în rândul bărbaților.

Ajuns la 76 de ani, fostul premier Petre Roman este încă în trend. Cel care a dat României inclusiv inspirație pentru o rețetă de prăjitură care îi poartă numele, a decis să încerce o nouă culoare de păr. Asta după ce, cu doi ani în urmă, aborda nuanțe calde de blond.

Petre Roman e unul din politicienii români extrem de atenți la felul în care arată și care, în congruență cu noile trenduri mondiale apelează la tot ce e mai nou în materie de beauty & style. El își vopsește de ani buni podoaba capilară, ceea ce îl întinerește vizibil cu câțiva ani.

Cum arată Petre Roman la 76 de ani

Fiica sa, Oana Roman, a dezvăluit recent o fotografie cu acesta. Marți cei doi s-au întâlnit și au petrecut clipe frumoase împreună. Oana nu s-a abținut și a distribuit o fotografie cu ei. Un selfie, mai exact. Pe care se pare că a fost aplicat și un filtru. Dar din care de vede cât de bine arată Petre Roman. Fostul premier nu numai că a schimbat culoarea părului, dar chiar a întinerit vizibil și incontestrabil. Să fie rezultatul unor injectări cu botox?

Pe 22 iulie, Petre Roman va împlini frumoasa vârstă de 77 de ani și puțin peste 13 ani de la căsătoria cu Silvia Chifiriuc (50 de ani).  Cei doi au împreună un fiu, Petruș, care are deja 12 ani și seamănă leit cu tatăl său, căruia îi poartă și prenumele.

În ultimii ani românii au observat că fostul prim premier, căruia i s-a grizonat părul, a decis să nu lase evidente semnele trecerii inevitabile a timpului peste el. Unii chiar l-au acuzat că ține cu tot dinadinsul să arate tânăr, vopsindu-și părul. La început, Petre Roman a optat pentru culoarea neagră. Se voia brunet, „pana corbului” așa cum era în tinerețe. Apoi a trecut prin alte opțiuni coloristice.

Secretul tinereții fără bătrânețe, descoperit de fostul premier

Petre Roman a declarat pentru Antena Stars care este secretul său pentru aerul tineresc. Acesta a mărturisit că e dependent de drumeții pe munți.

Fostul premier obișnuiește să facă câte o ascensiune fie la Bran, fie la Sinaia, fie la Bușteni sau Predeal, ori de câte ori are posibilitatea. „Greutatea pe care o am acum este egală cu cea de la 25 de ani, când eram și sportiv performant. Ca să-ți menții greutatea trebuie să fii atent la cât mănânci. Și Silvia este iubitoare de munte, am convins-o și pe ea. După care a devenit și ea o pasionată de urcat pe munte”, a mai spus fostul premier.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre