Simona Ionescu / Redactor Șef

Foto. Reghe si Corina, sarut pasional. Fostul Anei Prodan e mai siropos ca niciodată

Foto. Reghe si Corina, sarut pasional. Fostul Anei Prodan e mai siropos ca niciodată
În 15 ani de căsnicie cu Anamaria Prodan, Reghecampf n-a fost niciodată atât de pasional. Se vede clar că noua iubită i-a pus capac.

Laurențiu Reghecampf simte fericirea cu toți porii și nu ratează nici o ocazie să arate lumii cât de bucuros e alături de noua sa familie.

Reghecampf a șters cu buretele tot trecutul și își vede liniștit de viața pe care o are alături de Corina Caciuc și scumpetea de copil. E îndrăgostit până peste urechi și nu se ferește să o arate tuturor, iar dovada cea mai recentă este o fotografie în care apare alături de actuala sa iubită, pe care o sărută cu multă pasiune.

Să fie oare Corina Caciuc femeia pe care sportivul a așteptat-o toată viața? A treia oare e cu noroc și va rămâne alături de ea pentru tot restul vieții?

„E unicul fiu care seamănă leit cu tine”

Nici micuțul nu a fost uitat, Reghecampf postând o fotografie cu cel mic tolănit în pat, fericit de tot ceea ce îl înconjoară. Reghecampf și-a arătat ultimul moștenitor și luna trecută, iar internauții au sărit imediat cu felicitările.

Mai mult, mai mulți fani au specificat că minunea pe care i-a dăruit-o Corina Caciuc e singurul dintre cei trei băieți care seamănă leit cu el. „Seamănă leit cu Reghe. E singurul care îi seamănă leit lui Reghe, frumusețe de copil. Reghecampf în miniatură. Seamănă perfect cu tăticu” au fost comentariile mai multor fani.

„Tu, tati, să nu o mai lași pe mami asta”

Pe de altă parte, i-au sugerat lui Laurențiu Reghecampf să aibă grijă de relația pe care o are acum și să nu o părăsească niciodată pe Corina Caciuc. Doamneee ce copil minunat, ce ochi are, ce gura scumpă, exact ca mama lui! Să vă trăiască, să fiți fericiți și tu, tati, să nu o mai lași pe mami asta până la sfârșitul capătului de moarte… Că nu este de lepădat!, au fost cuvintele prietenilor din online.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre