Simona Ionescu / Redactor Șef

Foto. Se vinde casa în care au locuit Frank Sinatra și Mia Farrow! Proprietatea se află în New York

Foto. Se vinde casa în care au locuit Frank Sinatra și Mia Farrow! Proprietatea se află în New York
Casa în care au locuit Frank Sinatra și Mia Farrow în anii ’60 a fost scoasă la vânzare. Proprietatea aflată în New York este o reală bucată de istorie, cu o vechime de peste 150 de ani.

Frank Sinatra a avut o poveste de iubire intensă cu Mia Farrow, cei doi fiind și căsătoriți între anii 1966 to 1968. Farrow avea doar 21 de ani când s-a căsătorit cu Sinatra, care era cu 30 de ani mai în vârstă, astfel că legătura a durat doar doi ani. Casa din New York în care Sinatra și Mia Farrow și-au consumat iubirea se vinde acum, la zeci de ani distanță. 

Fosta proprietate a lui Frank Sinatra vine la pachet cu o grădină exterioară privată
Foto: People

Casa cu 4 dormitoare și 4 băi este în prezent listată la prețul de 4,45 milioane de dolari. Locuința familială de tip townhouse, cu niveluri separate, ocupă o suprafață de 3.730 de metri pătrați, cu un spațiu suplimentar de 933 de metri pătrați la nivelul inferior. 

Casa lui Sinatra a fost construită cu 150 de ani în urmă 

„Achiziționarea acestei case reprezintă o oportunitate de a deține o bucată de istorie într-o locație excelentă. Încadrată între case de oraș și clădiri cu semnificație arhitecturală, în districtul istoric Treadwell Farm, este la doar o scurtă plimbare de restaurante de clasă mondială, magazine de pe Madison Avenue și Central Park”, a declarat agentul imobiliar Tom Wexler de la Leslie J. Garfield, agenția care a scos proprietatea la vânzare. 

Proprietatea, aflată în New York, a fost listată pentru 4,45 milioane de dolari
Foto: People

Sinatra a cumpărat proprietatea în 1963 și a vândut-o în 1969, la 1 an de la despărțirea de Mia Farrow. Casa a fost construită în 1872 și ulterior modificată în 1919 de către renumitul arhitect Frederick Sterner, întruchipând eleganța atemporală și distincția arhitecturală, conform descrierii de pe site-ul agenției imobiliare. 

Casa a fost amenajată virtual, pentru a atrage cumpărători

Proprietatea are în total 10 camere, iar imaginile arată caracteristici clasice în întreaga casă, cum ar fi ferestrele cu geamuri colorate și podelele din lemn masiv.

Casa a fost amenajată virtual pentru a oferi o idee despre cum ar putea fi aranjată de viitorii proprietari
Foto: People

În casă se mai găsește și un candelabru și un șemineu, care dau un farmec aparte locului. Amenajarea virtuală creată de agenții imobiliari le permite potențialilor cumpărători să vadă ce ar putea fi posibil în configurația casei, cum ar fi o masă mare de sufragerie, perfectă pentru adunări speciale în familie.

Proprietatea vine la pachet cu o curte interioară 

Există, de asemenea, spațiu pentru ample locuri de ședere lângă șemineu, ideal pentru momente de confort alături de cei dragi. Ușile din sticlă de la podea până la tavan duc către o curte exterioară privată, care poate fi ușor transformată într-o oază luxuriantă datorită vegetației care deja crește de-a lungul zidurilor de cărămidă.

Frank Sinatra și Mia Farrow au locuit aici aproximativ 2 ani
Foto: People

Conform site-ului agenției imobiliare, fosta casă a lui Sinatra și Farrow „se bucură de apropierea de impresionanta gamă de activități culturale din zonă. Magazinele exclusiviste de pe Madison Avenue, galeriile și buticurile de haute couture sunt la doar câțiva pași. Muzeul Metropolitan de Artă și Colecția Frick sunt la îndemână, împreună cu numeroase restaurante de clasă mondială și cafenele fermecătoare. Parcul Central din apropiere oferă o oază de verdeață și oportunități de recreere”, se arată în anunț. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre