Simona Ionescu / Redactor Șef

Frumoasa lui Ion Țiriac e o materialistă pur-sânge și nu se sfiește să o spună. Întotdeauna alege banii

Frumoasa lui Ion Țiriac e o materialistă pur-sânge și nu se sfiește să o spună. Întotdeauna alege banii
La viața lui, Ion Țiriac, un bărbat frumos și impunător chiar și la 84 de ani, a avut o soție, trei copii (din care doi în timpul căsniciei) și multe iubite, una mai frumoasă decât alta, deseori fotomodele.

Fosta iubită a lui Ion Țiriac, Irina Deleanu, are toate atuurile ca să fie amintită în acest context. Actuala președintă a Federației Române de Gimnastică Ritmică arată superb la 47 de ani. Frumoasă, impunătoare, deșteaptă și asumată, aceasta nu se sfiește să spună că în viață a ales banii. Știe de ce și, mai ales, de ce le recomandă asta și altor femei.

Atentă să își mențină statutul de cea mai frumoasă șefă a unei federații sportive din România, Irina Deleanu face sport șase zile din șapte. Merge la sală, ridică greutăți, aleargă în parc și urmează o dietă strictă de la care doar arareori se abate, după cum mărturisește. Ea recunoaște că are un program riguros, „pe minute și pe secunde”. Fiecare zi a ei începe cu sport, care, spune ea, îi dă o stare de bine pe lângă faptul că o menține în formă. În sala de forță își lucrează picioarele, coapsele, abdomenul, pentru a păstra forma fizică invidiată de multe femei.

Irina Deleanu se mândrește cu corpul ei perfect (Sursa foto: Facebook)

În zilele când nu ajunge să se antreneze, Irina Deleanu își numără pașii. Și obligatoriu face minim 10.000. de obicei asta se întâmplă în weekend, când se relaxează făcând plimbări lungi.

Fosta iubită a lui Ion Țiriac a ales banii

Irina Deleanu a fost sportivă de performanță. A câștigat medalia de bronz la coardă la Campionatul Mondial de gimnastică ritmică din 1992. La Jocurile Olimpice de vară din 1992 s-a clasat pe locul 6. S-a retras din sport în 1993, dar pentru performanțele sale, un concurs de gimnastică ritmică îi poartă numele, Cupa Irina Deleanu, care se desfășoară anual la București. Din 2003 este președinta Federației Române de Gimnastică Ritmică.

Irina Deleanu este președinta Federației Române de Gimnastică Ritmică (Sursa foto: Facebook)

Pentru a-și menține silueta sexy, Irina Deleanu are o dietă de la care nu se abate. Mănâncă carne de vită, broccoli, spanac, sparanghel. „Chiar a ajuns să îmi placă”, spune fosta sportivă cu trup de fotomodel. Foarte rar se răsfață cu un desert „păcătos”: eclere cu cafea.

Fosta iubită a lui Ion Țiriac a ales banii

Zilele trecute, fosta iubită a lui Ion Țiriac a atras toate privirile cu postările ei din vacanță. Dar mesajul pe care l-a alătura unei fotografii e cu adevărat important. Frumoasa e o materialistă pur-sânge și nu se sfiește să o arate. „Dacă ai de ales între bani și sex-appeal, ia banii. Pe măsură ce îmbătrânești, banii vor deveni sex-appeal-ul tău”, a punctat fosta iubită a lui Ion Țiriac pe Facebook, alături de o poză în costum de baie.

Irina Deleanu și Ion Țiriac au ieșit o vreme împreună

Irina Deleanu a fost măritată de trei ori și are doi copii, un băiat și o fată. Mai mică cu 37 de ani decât Ion Țiriac, aceasta a fost deseori răsfățată cu cadouri de miliardar. Și, anii trecuți, apăreau foarte des împreună, astfel încât s-a vorbit tot mai mult despre ei ca fiind un cuplu. Acum doi ani, aceasta a vorbit prima dată despre relația cu fostul mare tenismen.

„Avem o relație bazată pe respect. M-a ajutat de-a lungul anilor”, a mărturisit fosta sportivă. Ea a amintit că Țiriac a sprijinit-o mult și pe fiica ei care suferă de diabet și era dependentă de insulină. „M-a distrat foarte tare când s-a scris că l-am părăsit. Poate oare cineva să-l părăsească pe Ion Țiriac? Ne vedem când e nevoie, avem întâlniri de business”, a spus Irina Deleanu pentru playsport.

Sursa foto: Facebook / Irina Deleanu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre