Simona Ionescu / Redactor Șef

Frumoasa lui Ion Țiriac spune că nu are nevoie „de un bărbat cu pătrățele”, însă se lasă sedusă de…

Frumoasa lui Ion Țiriac spune că nu are nevoie „de un bărbat cu pătrățele”, însă se lasă sedusă de…
Se spune că înaintarea în vârstă vine cu înțelepciune, și pe bună dreptate. Viața se vede diferit când te apropii de 50 de ani.

Frumoasa lui Ion Țiriac, după cum i se spune președintei Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică, este un personaj aparte, atent urmărit de public. Fostă glorie a gimnasticii românești, aceasta are doi copii, a fost măritată, apoi legată de miliardarul român, dar în final a ales să trăiască singură. Considerată cea mai frumoasă şefă de Federaţie, Irina Deleanu a împlinit recent vârsta de 48 de ani. Aceasta și-a sărbătorit aniversarea alături de mai multe personalități din sportul românesc.

Fosta sportivă își cronometrează zilele, pentru a arăta impecabil

În perioada în care era activă ca sportivă, Irina Deleanu a câştigat toate concursurile la care a participat, pe plan naţional. De asemenea, fosta gimnastă s-a clasat pe locul al şaselea la Jocurile Olimpice de la Barcelona, în 1992. Ea mai are în palmares patru medalii de bronz, la competiții internaționale importante: Campionatul Mondial, Campionatul European, Cupa Mondială şi Cupa Europei.

Irina Deleanu, frumoasa lui Ion Țiriac a celebrat, duminică, aniversarea. Ea a împlinit 48 de ani (Sursa foto: Instagram)

La 48 de ani, în timp ce alte femei sunt, unele, soacre și gospodine, Irina Deleanu se mândrește cu un trup de fotomodel și cu alegerile de viață făcute. Ea a dezvăluit pentru Orangesport cum își menține silueta. Este foarte atentă la ce mănâncă și are un program riguros, pe minute și secunde. „Fiecare zi începe cu sport, pentru că îmi dă o stare de bine şi mă şi menţine în formă”, a declarat șefa Federației române de gimnastică ritmică. Ca antrenamente, combină mişcarea în aer liber, cu jogging-ul și exerciții în sala de fitness, pentru abdomen, fesieri sau coapse.

Irina Deleanu și Ion Țiriac, un cuplu atipic

Irina Deleanu a fost măritată de trei ori și are doi copii, un băiat și o fată. Mai mică cu 37 de ani decât Ion Țiriac, aceasta a fost multă vreme în anturajul miliardarului care, deseori, o răsfăța cu cadouri. Anii trecuți, cei doi erau nedespărțiți, apăreau foarte des împreună. Deși  s-a vorbit mult despre ei ca fiind un cuplu, niciunul nu a „oficializat” relația mai mult decât a apărea în public împreună. În urmă cu doi ani, frumoasa lui Ion Țiriac a vorbit prima dată despre relația cu fostul mare tenismen.

Chiar dacă nu și-au declarat niciodată public relația, Ion Țiriac și Irina Deleanu au format un cuplu și apăreau ca atare la tot felul de evenimente mondene

„Avem o relație bazată pe respect. M-a ajutat de-a lungul anilor”, a mărturisit fosta sportivă. Ea a amintit că Țiriac a sprijinit-o foarte mult și pe fiica ei, care suferă de diabet și este dependentă de insulină.

Frumoasa lui Ion Țiriac spune ce bărbați au loc în viața ei

Şefa gimnasticii ritmice din România nu a ascuns niciodată că este o femeie materialistă. Însă acum a dezvăluit care sunt motivele pentru care a ales, de la o anume vârstă, să fie singură în locul unui relații oficializate cu vreun bărbat. Dacă înainte prefera bărbații cu bani, acum îi preferă pe cei care îi plac. Dar nici de aceștia nu vrea să se lege, pentru a nu avea bătăi de cap și obligații. Irina Deleanu spune că nu e atrasă de bărbații cu pătrățele și că pentru ea contează inteligența unei persoane.

Irina Deleanu e mândră de corpul ei bine întreținut și nu se sfiește să îl arate, ori de câțte ori are ocazia (Sursa foto: Instagram)

„Toată lumea mă întreabă de ce sunt singură. Sunt o persoană foarte exigentă şi nu sunt atrasă în mod special de bărbaţii cu pătrăţele sau de macho man. Exigenţele mele sunt legate de oamenii care au un anume grad de inteligenţă, sensibilitate, emoţie. Acestea mă pot cuceri. Machismele mă lasă rece”, a declarat Irina Deleanu, pentru sursa citată.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre