Frumoasa mireasă Ariana Grande. Au apărut imaginile nunții pline de simboluri

Frumoasa mireasă Ariana Grande. Au apărut imaginile nunții pline de simboluri
Vogue a primit și a putut prezenta fotografii exclusive de la nunta Arianei Grnde. Și artista a distribuit, în urmă cu câteva ore, două seturi de fotografii cu ea în rochie de mireasă, alături de soțul ei.

Sâmbătă la mijlocul lunii mai, Ariana Grande a canalizat eleganța atemporală a lui Audrey Hepburn, pășind spre altar într-o rochie de mireasă Vera Wang Haute Couture. Artista s-a căsătorit cu agentul imobiliar Dalton Gomez la casa ei din Montecito, California.

Pactul secret cu cea mai în vogă creatoare de rochii de mireasă

Ceea ce puțină lume a știut era că rochia era plănuită de ani de zile. La gala Met de acum câțiva ani, Ariana și Vera au făcut un pact foarte important. În cea mai mare seară a modei, Vera a promis că, atunci când va sosi momentul, va crea look-ul de nuntă a Arianei, scrie Vogue. Iconicul designer s-a ținut de cuvânt. Iar rochia livrată a fost cu adevărat fabuloasă. Un voal de tulle alb, rochie dreaptă cu talie imperială accentuată cu un decolteu sculptat, din mătase – tot ce se potrivea mai bine vedetei pop.

Ansamblul, stilat la perfecțiune de Mimi Cuttrell, amintea de look-ul pe care Jo Stockton l-a purtat atât de faimos în Funny Face. Cerceii cu perle și diamante de la Lorraine Schwartz au fost aleși pentru a se potrivi cu inelul de logodnă al miresei. Designul e aparte și are propriul simbol.

Aparent, cerceii arată ca și cum unul ar fi poziționat normal, iar celălalt cu susul în jos. Semnificația din spatele acestui lucru este importantă pentru Ariana Grande, deoarece reprezintă aprecierea momentelor cele mai scăzute sau „cu capul în jos” din viața ei și modul în care au contribuit la locul unde și cine a ajuns ea acum.

Ariana și-a prezis nunta într-un cântec

Ceremonia a fost o aventură intimă. Mai puțin de 20 de prieteni apropiați și familie s-au adunat pentru a urmări cuplul. Cei doi miri au început să se întâlnească în ianuarie 2020 și s-a logodit în decembrie. Ariana și Dalton  au spus „Da” într-o cameră luminată la lumina lumânărilor. După cum a prezis în versurile din „Thank U, Next” („Într-o zi voi merge pe culoar / Ținându-mă de mână cu mama mea”), mama Arianei, Joan Grande, a fost prezentă, iar acesta a fost și și unul dintre cele mai speciale momente pentru mireasă.

Dalton, îmbrăcat într-un costum Tom Ford, aștepta sub florile suspendate de tavan. Apoi, cuplul și-a spus jurămintele, angajându-se să fie fericiți și îndrăgostiți pentru totdeauna, mai notează Vogue.

Sursa foto: Instagram, Vogue

Brad Pitt a învins-o pe Angelina Jolie. Va avea custodia comună a copiilor. Ce a fost la proces

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre