Simona Ionescu / Redactor Șef

Fuego s-a reprofilat în pandemie și a lăsat muzica pe planul doi: „Mi-a fost foarte greu”

Fuego s-a reprofilat în pandemie și a lăsat muzica pe planul doi: „Mi-a fost foarte greu”
Nu există doamnă sau domnișoară pe care melodiile lui Fuego să nu o atingă la coarda sensibilă. Ce face marele artist de când s-au împuținat spectacolele.

Este unul dintre cei mai mari artiști ai României, iar numele lui se află pe buzele tuturor. Cum s-a descurcat Fuego în această perioadă grea.

Fuego s-a reprofilat în pandemie. Cu ce s-a ocupat artistul atunci când nu a susținut concerte. „Mi-a fost foarte greu”

De când pandemia a pus stăpânire pe omenire, toți artiștii au avut mult de suferit. Și nici Fuego nu a făcut excepție de la regulă. Dar artistul, om cu suflet mare, nu a deznădăjduit și și-a redescoperit o pasiune frumoasă, care l-a făcut să uite de necazuri: pictura.

„Avem și vești bune. S-a mai dat drumul la concerte”

„Mi-a fost foarte greu, dar m-am regăsit pe mine, am pictat. Am pictat foarte mult și asta mi-a făcut bine. Cu siguranță tuturor ne-a fost greu și încă ne este. (…) Avem și vești bune! S-a mai dat drumul la concerte, eu intru acum într-un turneu. Începând de pe 10 decembrie, am concerte aproape zilnic.

Eu sunt asociat cu perioada Crăciunului. Am concerte nu numai la nivel național, ci și internațional pentru comunitățile de români din străinătate, care vor să se simtă ca acasă, deși sunt departe”, a declarat Fuego.

Cu banii din vânzarea picturilor a ajutat în jur de 300 de artiști

Într-un interviu acordat anul trecut, Fuego spunea că din banii pe care i-a luat pe vânzarea tablourilor, a reușit să ajute până acum 300 de artiști. Și a reușit în cinci ani să picteze 450 de tablouri.

”De când am deschis proiectul acesta, acum 5 ani, chiar 5 ani și jumătate, am pictat 400-450 de picturi, nu am stat să le număr, dar cam atâtea am pictat. Cele mai ușoare momente de pictat erau în lunile ianuarie, februarie și noiembrie, când era postul Crăciunului și nu aveam atâtea evenimente, iar luna ianuarie știm că e o lună moartă pentru artiști. Desigur, că și pe parcursul anului mai pictam”, a spus artistul.

Citeste și interviul Fuego, amărăciunea primilor ani de carieră. „Mi s-au închis uși și mulți mi-au spus că nu voi ajunge nimic în viață”

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre