Simona Ionescu / Redactor Șef

Gabriela Oțil a pozat fără haine, iar de aici a pornit un adevărat scandal. Iată fotografia cu care a rupt internetul

Gabriela Oțil a pozat fără haine, iar de aici a pornit un adevărat scandal. Iată fotografia cu care a rupt internetul
Dani Oțil și Gabriela, soția sa, au plecat și ei în vacanță exotică de Revelion  și încă savurează soarele pe plaja cu nisip fin și alb.

Prietenii lui Răzvan Simion au mers, „tradițional” pentru ei, în Maldive, loc în care ajung deja de câțiva ani, iarna. Se pare că l-au lăsat acasă, cu bunicii, pe micul Tiago, în timp ce ei își iau doza de vitamina D și de intimitate doar în doi.

Înainte să devină părinți, una din postările din altă vacanță din Maldive s-a viralizat, pentru că Gabriela Oțil avea un sân gol, acoperit de mâna lui Dani. Ulterior, acesta a îmbrăcat același costum de baie și s-a filmat, ironic. Mândru de formele soției sale, Dani Oțil nu se oprește din postat.

A distribuit imagini video cu soția sa  făcând duș, care s-au viralizat. Însă cea care a exagerat din punctul de vedere al internauților, a fost Gabriela.

Gabriela Oțil, mămică sexy dezbrăcată

Gabriela Oțil e fericită că și-a revenit după naștere rapid și are formele la fel de bine structurate ca înainte să devină mamă. E suplă,. Cu abdomenul plat, e superbă. Face să moară de invidie orice fotomodel. „Știu… sunt mamă și nu ar trebui să postez asta🙄 o s-o fac totuși😂😂😂”, a scris Gabriela Oțil alături de un detaliu de fotografie, absolut incendiară.

Internauții nu au rămas nepăsători la imagini. Sunt aproape 8.000 de aprecieri. Și un sfat: „Frumoasă ești, nu îți trebuie confirmare dar trebuie să te gândești că ai băiat, o să ajungă la scoală, copiii sunt foarte răi și o să-l ia „mama ce aș f… pe măta”.  Crede-mă că nu o sa fie bine”, i-a scris o femeie.

O alta, care o urmărește intens pe Gabriela lui Dani Oțil, nu s-a abținut și a comentat și ea: „Cred că dacă am arata toate nevestele că tine, nu ar mai exista escorte, onlyfans, bărbați care înșală,…..ar fi numai pace și armonie pe Pământ!”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre