Simona Ionescu / Redactor Șef

Georgina lui Ronaldo vrea să o copieze pe Anamaria Prodan. Afacerista, valoroasă din cap până în picioare

Georgina lui Ronaldo vrea să o copieze pe Anamaria Prodan. Afacerista, valoroasă din cap până în picioare
Divorțul pare că i-a priit Anamariei Prodan, care arată mai bine ca niciodată. Vedeta uimește pe zi ce trece.

Anamaria Prodan a avut un an foarte greu, dar nimic nu o poate învinge. Fiica Ionelei Prodan e stăpână pe situație.

Georgina lui Ronaldo vrea să o copieze pe Anamaria Prodan. Afacerista, valoroasă din cap până în picioare

Fanii celebrei impresare Anamaria Prodan au rămas impresionați de ținuta extravagantă a blondei. Afacerista s-a îmbrăcat în dolari, iar salopeta i-a scos în evidență trupul bine lucrat la sală.

Vedeta s-a simțit foarte bine și s-a fotografiat râzând alături de Cătălin Botezatu, Cristian Boureanu, dar de și alte vedete, apoi a pus câteva fotografii pe contul de socializare.

Anamaria s-a mai îmbrăcat în dolari și în anul 2020, când fotografiile au rupt în două rețelele sociale.

 

Nici Georgina nu s-a lăsat

În aceeași salopetă a apărut recent și Georgina lui Ronaldo. În timp ce soțul e la Qatar, unde participă alături de naţionala Portugaliei la Cupa Mondială, frumoasa brunetă se distrează în Las Vegas alături de prieteni. Ea a arătat fantastic în salopeta din dolari, alături de care a purtat o geantă Hermes de doar… 300.000 de dolari.

Anamaria vrea să devină și un politician de succes

Problemele cu Reghecampf au făcut-o pe Anamaria să intre și în politică, în partidul bunului său prieten, Codrin Ștefănescu. Ea intenționează să facă tot ce poate pentru ca femeile să fie tratate așa cum merită.  „Numai acele femei care au trecut prin situații similare știu cât de tare doare să vezi cum ți se destramă lumea pe care ai construit-o cu sacrificii, cu renunțări, în care ai pus toată ființa ta.

Fiecare femeie mândră, orgolioasă, care își cunoaște adevărata valoare, care se prețuiește și are încredere în forțele ei, hotărâtă să lupte până la capăt pentru dreptate și pentru drepturile ei, știe ce simți când ești trădată.

Cum rămâi fără respirație și vrei să mături totul în calea ta, să urli, să spargi, să distrugi totul, să îți smulgi pielea de pe tine și carnea de pe oase, în speranța deșartă că durerea trădării se va diminua cât de cât. (…) ”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre