Simona Ionescu / Redactor Șef

Ghici al cui este tatuajul ținut secret până acum?

Ghici al cui este tatuajul ținut secret până acum?
A scăpat cu bine de COVID -19 și a găsit cea mai bună metodă să sărbătorească. O vedetă TV a donat plasmă și a decis să își prezinte public noul tatuaj. Chiar dacă desenul apare într-o zonă destul de intimă, vedeta nu s-a sfiit să îl arate fanilor.

„Da…este al meu ? Făcut pe 15 martie, fotografiat azi – 14 iulie. Este o reinterpretare a „Creației” lui Michelangelo…geneza, nașterea, evoluția, acolo unde arta (adam – mâna stângă) întâlnește evoluția, tehnologia ??? #tattoo #evolution #genesis #art #revolution #me #my #thing”, a scris Alina Pușcaș pe contul de Instagram. Cum locul ales de vedetă pentru realizarea desenului nu este în mod normal la vedere, prezentatoarea TV a renunțat la inhibiții și s-a dezgolit. Tatuajul se găsește pe torsul vedetei, în lateral, chiar sub unul din sâni.

„Tu sigur ești mamă de 3 copii??Arăți superb, ai mai putea face încă pe atât! Multă sănătate și fericire vă doresc” – au fost unele din reacțiile fanilor.

Alina Pușcaș a fost una dintre vedetele emisiunii „Te cunosc de undeva” care au fost infectate cu noul coronavirus, după primul caz confirmat, cel al cântărețului Marcel Pavel.  Caz asimptomatic, vedeta a stat internată în spital câteva zile.

Experiența COVID-19 povestită pe social media

Imediat ce a aflat că există boala în rândul colegilor săi, prezentatoarea TV s-a prezentat la spital. „Am zis să fiu și eu cetățeanul model și am luat familia de mânuță, ne-am dus, ne-am testat. Eu sunt singura pozitivă, asimptomatică, din familie”, a spus Alina Pușcaș în interviu.


Andra, momentul adevărului. Ce ascundea în toți acești ani. Exclusiv

Fii și tu ca Angelina Jolie. Secretul hranei pentu creier și trup dezvăluit de antrenorul personal


A decis, pentru siguranța tuturor, să rămână internată la spitalul mobil amplasat în curtea spitalului Ana Aslan din Otopeni, pentru ca medicii să-i urmărească evoluția stării de sănătate.

După externare, ea a avut, pe aceeași rețea de socializare, un mesaj dur la adresa celor care au pus-o la zid. „Pandemia scoate numai lucrurile rele din noi. La mine hatereala a fost mult mai mică. Am avut vreo zece persoane cu totul, pe care le-am și blocat și închis. Este contul meu public, pot să fac ce vreau. Dacă nu-mi convine ceva, elimin. Noi am fost mulți, noi am fost primii care am fost mulți. Niciunul dintre noi nu își dorea, sub nicio formă, pentru toți banii din lume, să fie departe de familie. (…)

Am avut fericirea de a nu fi dată afară dintr-un magazin sau alungată dintr-un parc. Dar, înainte să se testeze Marcel Pavel și presa bubuise peste tot, s-a creat o panică generală. Drept urmare, s-a întâmplat ca anumiți părinți de la grădinița la care am copiii, să-și manifeste cumva nemulțumirile”, a spus Alina Pușcaș la Antena Stars.

Vedeta a postat, tot azi, o imagine și cu noul tatuaj și un apel către toți pacienții care s-au însănătoșit după COVID-19: să meargă și să doneze plasmă.

Sursa foto: Instagram / Alina Pușcaș

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre