Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce întrebări îi trec prin cap Ginei Pistol după ce-și adoarme copilul. „Eu și Andrei ne luptăm cu energii mai puțin bune”

Ce întrebări îi trec prin cap Ginei Pistol după ce-și adoarme copilul. „Eu și Andrei ne luptăm cu energii mai puțin bune”
Invitată în podcastul lui Damian Drăghici, Gina Pistol a răspuns cu sinceritate la toate întrebările care i s-au adresat. Mai mult, soția lui Smiley a explicat de ce anul trecut a fost cel mai greu din viața sa și cu ce energii se luptă de când a intrat Smiley în viața ei.

Gina Pistol a fost întotdeauna o persoană transparentă, care a răspuns la orice întrebare. Prezentatoarea a avut un 2022 extrem de greu, în care s-a luptat cu depresia, două episoade de coronavirus și un burnout. În plus, de când este alături de Smiley se luptă amândoi cu „energii mai puțin bune”.

Dacă până să vină Josephine pe lume, Gina Pistol mărturisește că avea timp să-și tragă sufletul și să-și răspundă la propriile întrebări, de când a devenit mamă situația s-a schimbat radical. Iar acest lucru e și frumos, dar și foarte obositor. Momentele de liniște apar după ce fetița adoarme și atunci încep și tot felul de frământări.

„Mă întreb oare ce înălțime avea Iisus Hristos”

„După ce adoarme copilul, este singurul moment în care simt și eu că-mi aparțin. Am întrebări tâmpite care-mi trec prin cap. Ce înălțime avea Iisus Hristos? Oare unde-mi este certificatul de naștere?

Gina Pistol, dezvăluiri în podcastul lui Damian Drăghici

Mă mai uit cu Andrei la filme, că avem serialele noastre, mai apuc să citesc două-trei pagini dintr-o carte, pe care le recitesc în fiecare seară. Revedem seriale pe care le-am văzut de șapte, opt ori și o facem ca si cum le-am vedea pentru prima dată. Și apoi îmi dau seama că trebuie să dorm, pentru că în curând va suna alarma”, s-a destăinuit Gina Pistol.

Nu vrea să i se dea sfaturi cum să-și crească fetița

Sunt mulți din familie care au încercat să-i spună Ginei Pistol cum să-și crească copilul, dar s-au lovit de refuzul blondei. „Ai avut timpul tău să fii părinte, lasă-mă să fiu eu mamă. Fac tot psoibilul să cresc copilul cât mai sănătos din toate punctele de vedere”. Din păcate, relația pe care Gina o are cu părinții săi, nu e una strălucită.

„Nu e cea mai frumoasă relație, pentru că tata s-a despărțit de mama când aveam eu vreo șase, șapte ani. El și-a refăcut viața, are o altă familie. Pe mama o iubesc, dar nu avem o relație de prietenie, pentru că undeva, la un moment dat, s-a rupt legătura noastră emoțională. (…) vorbim la telefon, ne înțelegem, dar îmi declanșează ea niște lucruri… sunt lecțiile mele nevindecate”, s-a destăinuit Gina.

„Ne luptăm cu energii mai puțin bune”

Pe de altă parte, Gina a recunoscut că de când a început relația cu Smiley, „ne luptăm cu energii mai puțin bune”. „Simțim asta, nu știu câți oameni vor înțelege ce spun eu. De aceea am ales să ne protejăm copilul și să nu-l expunem. Când va crește, îi vom prezenta ce înseamnă o viață publică, cu ce plusuri și minusuri vine. Nu sunt doar lucruri minunate. Orice cunună de lauri vine și cu mărăcini printre”, a fost extrem de sinceră Gina cu viața ei de cuplu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre