Simona Ionescu / Redactor Șef

Dana Marijuana a dat totul pe față. E paranormală! „Cea mai fidelă fată” a spus cum se înțelege cu energiile

Dana Marijuana a dat totul pe față. E paranormală! „Cea mai fidelă fată” a spus cum se înțelege cu energiile
Invitată în emisiunea „În oglindă”, Dana Marijuana și-a pus sufletul pe tavă și a vorbit de lucruri cu totul incredibile. Ea a mărturist că are o conexiune paranormală cu spiritele și acestea îi spun ce să facă.

Dana Marijuana susține că legătura sa cu paranormalul a început înainte de a merge la facultate, când i s-au întâmplat lucruri cu adevărat șocante.

„Înainte să ajung la facultate mi s-au întâmplat niște lucruri paranormale. La studii m-am dus după ce am intrat în spital și au spus că am vrut să mă sinucid. Eu am avut niște semne, niște trăiri foarte profunde. Am învățat simbolistica numerologiei, care la facultate abia se învăța. Literele, simbolistica acestora, a culorilor, vremea…”, a povestit cântăreața.

„Eu pot comunica și cu partea pozitivă și cu cea negativă foarte bine”

Artista recunoaște că primele semne au apărut când era foarte mică, când auzea voci, ca și în ziua de astăzi. „Unele mă ajută. Sau când se întâmplă și lucruri pe invers, mă ajut singură cu rugăciuni, cu alte lucruri, astfel încât să le îndepărtez. Îmi spun ce să fac. De exemplu, eu vreau să vin la emisiune, la voi, și ceva îmi spune nu te duce.

Dana Marijuana a recunoscut: e paranormală!

Dar am fost și atunci. Eu pot comunica și cu partea pozitivă și cu cea negativă foarte bine. Dacă m-ar urmări cineva, aș simți o tensiune foarte mare și aș avea alte gânduri. Și atunci încep să-mi pun lumină către inimă și să mă rog. Pentru ca entitatea sau entitățile care au legătură cu mine, să meargă spre bine. Oricare ar fi ele”, a mărturisit Dana Marijuana.

„Eu primeam semne și ai mei au crezut că mă sinucid și m-au internat în clinică”

Artista spune că și în perioada în care tatăl său a internat-o la clinică, crezând că vrea să se sinucidă, ea primea semne de Sus și îi era foarte bine. „În acea perioadă beam și multă cafea și energizante ca să fiu strong, dar nu vroiam să mai mănânc. Ca urmare a faptului că toți îmi spuneau: dacă ai fi mai slabă, ai fi mai frumoasă, mai nu știu cum…

Mă refer la cei din presă…”, s-a destăinuit Dana Marijuana.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre