Un celebru cântăreț român are puteri paranormale. S-a împlinit tot ce i-a prezis Oanei Sârbu. Declarații șocante

Un celebru cântăreț român are puteri paranormale. S-a împlinit tot ce i-a prezis Oanei Sârbu. Declarații șocante
Vocea sa a uimit o lume întreagă, dar nimeni nu a știut până acum cu ce l-a înzestrat Dumnezeu. Artistul spune acum lucruri cu adevărat tulburătoare.

S-a zvonit că s-a călugărit și s-ar fi retras în munți. Laurențiu Cazan a lămurit toată situația și spune adevărul.

Se bucură de un succes enorm atât în România, cât și în toată lumea și mult timp doar cei foarte apropiați au știut ce putere nebănuite are Laurențiu Cazan. Le-a prezis multe lucruri colegilor de scenă, care s-au împlinit 100%, testându-și puterea în timp. Artistul spune că toți avem puterea de a vedea viitorul, însă doar unii dintre noi dezvoltăm acest lucru.

„Oricine are mai mult sau mai puțin această capacitate”

„Am puterea de a vedea, de fapt, adevărul. Când vorbesc despre adevăr, în adevăr sunt incluse și trecutul și prezentul și viitorul. Este vorba despre acel firesc.

Toată lumea poate vedea aura oamenilor, eu nu vreau să vorbesc ca fiind unul ales de Dumnezeu, că sunt eu mai deștept. Oamenii trebuie să înțeleagă faptul că nu sunt eu mai deosebit. Oricine are mai mult sau mai puțin această capacitate, dar nu i-a dat atenție, nu s-a dezvoltat. E atât de simplu.

„Important este de ce să vezi aura unui om, în ce scop”

Am fost la o expoziție de medicină alternativă, în Olanda, undeva, într-un pavilion imens și acolo erau unii care aveau niște camere de luat vederi. Îți făceau o poză și, cu ajutorul un soft, îți arătau aura în culori, există această tehnologie, în medicina alternativă, tehnici de exercițiu de a putea vedea aura.

Faci niște cursuri și vezi. Important este de ce să vrei să vezi aura unui om, cu ce scop? Dar, de ce nu tuturor li s-a dat această putere de a-și folosi capacitățile? Pentru că omul este încă rău. Să îi dai în mână fuziunea nucleară, iar el să dea cu bombe sau să îi dai în mână o sabie, iar el, în loc să se apere, lovește primul, nu e bine”, a spus Laurențiu Cazan pentru Impact.ro.

Ce i-a prezis Oanei Sârbu

Laurențiu Cazan spune că tot ce i-a prezis cântăreței Oana Sârbu sau lui Nicu Alifantis s-a întâmplat în totalitate și susține că s-a născut cu acest dar, așa că nu i se pare nimic greu. „Când era în Armată, la noi, la Buzău, și era soldat, Nicu Alifantis mai venea unde cântam eu, aveam o trupă. Am stat cu el la o bere.

Aveam 15 ani, pe atunci. Se plângea că părinții vor să îl facă medic, dar eu i-am zis așa: „Tu ai să devii marea vedetă a României!”. Dar și Oanei Sârbu i-am spus că va face teatru și că va cânta, avea doar 14 ani, era o elevă, când am întâlnit-o. Nu a fost nimic complicat pentru mine, să le zic asta, nu m-am concentrat și n-am analizat, au fost doar niște instantanee.

E ca și cum mergi în piață și alegi un vânzător, de unde să cumperi. Există niște teorii interesante, teoria sincronizării sau a coincidenței. Fiecare avem forța asta, sunt oameni de știință care spun că noi folosim creierul foarte puțin și doar puțin din toate capacitățile pe care le avem ascunse”, a mai spus Laurențiu Cazan.

„Nu m-am călugărit”

Pentru că au ieșit în ultima perioadă tot felul de zvonuri despre el, Laurențiu Cazan infirmă ideea călugăriei și spune că se ocupă de concertele sale, fiind așteptat de fanii din toată lumea. „De ce se spune despre mine că m-aș fi retras la mănăstire și că m-am călugărit? Cine o fi inventat minciuna asta? De ce? Nu știu ce e în capul lor. Avem dușmani care plimbă minciuna prin țară.

Degeaba pun pe eu pe contul de Facebook că am concerte în Brașov, în București, în toate colțurile țării, plus că lucrez și la un nou album, cu piese noi, pe care le voi înregistra la Uniunea Compozitorilor. Din păcate, țara arde și baba se piaptănă. Eu îmi văd de treburile mele, Slavă Domnului!

„Cânt, compun, am concerte, am emisiuni tv, am colaborări în Olanda”

A preluat zvonul și un ziar, de aici, de unde stau, din orașul meu, Buzău, dar nu au vrut să vorbim. Aceste minciuni au însă o țintă mai largă. Denigrarea celui vizat, ca lumea să creadă că artistul ăla nu mai vrea să cânte, că s-a retras, ca așa a vrut el. În aceeași linie mai largă este vorba și despre denigrarea ortodoxiei, nu este o informație care să aducă glorie celui vizat, are un efect invers, că acel solist e de fapt un ciudat.

Este vorba despre ducerea în derizoriu, despre denigrarea celui vizat, ca lumea să creadă că artistul nu mai vrea să cânte. Prin urmare, să nu-l mai caute nimeni, să nu-l mai invite la concerte. Nu e adevărat că m-am călugărit. Uite, cânt, compun, am concerte, am emisiuni tv, am colaborări în Olanda”., a mai spus Laurențiu Cazan.

Recomandarile noastre