Sărbători negre pentru Oana Sârbu. Cântăreața trece prin cele mai grele momente

Sărbători negre pentru Oana Sârbu. Cântăreața trece prin cele mai grele momente
Oana Sârbu nu se mai poate opri din plâns. Vedeta a dat vestea tristă pe contul de socializare.

În a treia zi de Crăciun, Oana Sârbu a făcut o postare tulburătoare pe contul de socializare. Este distrusă.

Sărbători negre pentru Oana Sârbu. Cântăreața trece prin cele mai grele momente

2021 a fost unul dintre cei mai grei ani pentru Oana Sârbu. Chiar de Sfântul Ștefan, actrița și cântăreața a anunțat că și-a pierdut tatăl. Celebrul actor Romulus Sârbu a plecat în lumea drepților la vârsta de 86 de ani. Oana nu a dat detalii privind motivul decesul acestuia, însă a postat un mesaj tulburător. Romulus Sârbu a murit cu doar câteva zile înainte de Crăciun.

„Toată lumea te iubește”

,,Te iubesc, poezie de om, sensibilitate și rafinament, spectacol de emoții și trăiri! Toată lumea te iubește. Dacă aveai încă un pic de răbdare, Al decorase brăduțul într-un fel în care ți-ar fi plăcut tare”, a postat actrița pe pagina ei Facebook.

Cei doi au jucat împreună pe aceeași scenă

Romulus Sârbu i-a făcut nu doar tată, ci și cel mai bun prieten, dar și coleg, cei doi jucând împreună de nenumărate ori pe aceeași scenă. Acesta a fost unul dintre marii actori de pantomimă ai României, dar și balerin la teatrul de revistă ,,Constantin Tănase” în anul 1950. Cei au avut o prestație extraordinară când au readus la viață „Galele Savoy”.

În 2020 și-a pierdut și mama

Anul trecut, Oana Sârbu și-a pierdut și mama, aceasta trecând la cele veșnice la vârsta de 87 de ani. Artista spune că a făcut tot ce a fost omenește posibil să o țină în viață, dar din păcate nu s-a mai putut. „Problemele cu ea au început în urmă cu câțiva ani, vârsta și-a spus practic cuvântul. Am ajutat cât am putut pe partea medicală. O lună am încercat s-o salvez, dar nu s-a mai putut face nimic, împlinea 87 de ani. Eu nu pot să vorbesc despre mama.

O văd în fața mea, în spatele meu zâmbind, râzând, în cele mai frumoase haine ale ei. Am și eu acasă câteva haine de-ale ei. O văd și în mutra fratelui meu, care seamănă leit cu ea! E acolo încontinuu! Comunic în altă dimensiune cu ea.”, a povestit Oana Sârbu la Prima TV.

Tot în plină pandemie a murit și mătușa sa

La doar câteva luni de la moartea mamei, Oana a mai primit o altă palmă grea de la viață. A murit și sora mamei, cea care i-a fost și nașă de botez. „Am pierdut-o pe ultima soră a mamei dintre cele trei. Este vorba despre nașa mea de botez. În ultimele zile de viață, am dus-o la un cămin și nu am putut să mergem să o vizităm, pentru că s-a intrat în carantină.

M-am gândit și mă gândesc des și acum ce a simțit ea în ultimele momente, când noi practic nu am mai putut s-o vedem.”, a mărturisit vedeta.

Sursă foto: instagram, click