Gestul care i-a rupt inima. Ce cadou a primit Oana Sârbu de la fiul său, Alexandru

Gestul care i-a rupt inima. Ce cadou a primit Oana Sârbu de la fiul său, Alexandru
Niciodată nu și-a imaginat că fiul său o poate iubi atât de mult. Ce cadou a primit Oana Sârbu de la Alexandru.

Chiar dacă darurile au curs la aniversarea zilei de naștere, nici unul nu se compară cu cel al fiului său. Ce cadou a primit Oana Sârbu de la Alexandru.

Gestul care i-a rupt inima. Ce cadou a primit Oana Sârbu de la fiul său, Alexandru

Chiar dacă Oana Sârbu ține mult la viața intimă, atât de mult a impresionat-o cadoul de la fiul său, încât a făcut o declarație la ProTV. „El a apucat să-mi dea cadoul. A scos nişte bănuţi din puşculiţă, am mers la un magazin din cartierul unde locuim şi m-a rugat să-mi aleg ceva ce-mi place.

A pus şi de o ciocolată neagră, pentru că ştie că sunt înnebunită după ciocolata neagră. Mi-a făcut şi un desen. Am dosare întregi cu desenele lui. Mi-a desenat o inimioară şi flori, mi-a făcut dedicaţii. O să ştie să îşi cucerească foarte frumos iubita când o să fie puţin mai mare, pentru că e foarte romantic”, a spus solista la Pro TV, vizibil emoționată.

Alexandru a fost înfiat în 2009

La 53 de ani, Oana Sârbu nu-și arată vârsta și pare mai degrabă o adolescentă. Băiețelul ei, Alexandru, este la fel de talentat ca și mama sa și se pare că-i va călca pe urme. Micuțul face pian și Oana a spus la un moment dat că-i va fi alături indiferent ce meserie va dori să aleagă în viață.

Vedeta l-a înfiat pe Alexandru în 2009, atunci când avea o relație cu Robert Turcescu. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de iubire, însă, după câțiva ani de relație s-au despărțit și fiecare a luat-o pe drumul său. Ulterior, Oana nu a mai fost văzută în compania niciunui bărbat. Robert Turcescu însă s-a căsătorit cu Oana Nuțu, care i-a dăruit o fetiță superbă.

Sursă foto: Instagram, Kfetele.ro

Recomandarile noastre