Exclusiv. Irina Tănase abandonează lupta pentru Dragnea. Politicianul i-a explicat cine e cel care i-a dezvăluit amantlâcul

Exclusiv. Irina Tănase abandonează lupta pentru Dragnea. Politicianul i-a explicat cine e cel care i-a dezvăluit amantlâcul
Anul Nou nu-i prinde împreună pe Liviu Dragnea și Irina Tănase. Despărțirea lor este definitivă, iar Irina Tănase a înțeles acest lucru abia acum. Surse din cercul apropiat al celor doi ne-au dezvăluit amînunte uluitoare.

Finalul dramatic al poveștii de iubire dintre Irina Tănase și Liviu Dragnea  pare ireversibil. După ce blonda a făcut o ultimă încercare de a-l aduce pe politician înapoi acasă, lucrurile s-au clarificat. Potrivit surselor, Cordin Ștefănescu este cel care a dezvăluit întreaga poveste dintre Irina și un presupus amant. Irina spune că povestea e o făcătură, și că imaginile primite de Dragnea sunt trucate, iar Codrin Ștefănescu susține că nu a avut nicio implicare.

Citește și: Irina, explicație nucleară pentru Dragnea. „Nu aș trimite imagini cu sânii”. Vrea să-și pună silicoane. Unde dai și unde crapă…

Totodată, informațiile din târg sunt acestea: Irina a reușit să aibă o discuție cu Liviu Dragnea, iar acesta i-a spus că nu există vreo șansă ca aceasta să-l convingă de faptul că totul ar fi fost o făcătură. Dragnea i-a spus că prieteni din servicii sunt în spatele dezvăluirilor. Mai mult, politicianul a informat-o că așteaptă ca toate bunurile să-i fie returnate.

Casa în care locuiește Irina a fost trecută pe numele ei, deci în mod legal, până la acest moment, locuința nu-i poate fi luată.

Dragnea, odă pentru Codrin Ștefănescu

Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu sunt prieteni buni de foarte mulți ani

Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu și-au făcut un partid, APP, care merge pe aceeași linie cu AUR.  Cei doi sunt uniți nu doar de politică, ci și de o prietenie foarte veche:

„Mă bucur să îl am alături pe Codrin Stefanescu, prietenul și camaradul meu, un om care a fost în bătaia gloanțelor în ‘89, unul din cei care a înțeles, de tânăr, că fără curaj și fără devotament față de țară, nu se pot înfăptui lucruri mari și nu se poate schimba traiectul unei națiuni”, a spus, recent, Dragnea despre Ștefănescu într-o postare pe Facebook dedicate Revoluției din 89.

Mesajul lui Irina: Dragnea are șerpișori la urechi

Blonda și-a reactivat contul de Instagram, pe care îl ștersese imediat după apariția informației în presă că Dragnea a prins-o cu altul, și a transmis un mesaj sugestiv.

Imaginea postată de Irina Tănase e sugestivă și reprezintă poziția ei în întregul scandal

Ea a publicat o imagine cu șerpi la ureche și cu un mesaj sugestiv: „Dacă satanta a reușit să convingă îngerii să părăsească Raiul, el poate să te convingă să mergi în iad. Ai grijă la ce voci dai crezare”, e mesajul ei.

Irina Tănase își va petrece Sărbătorile la părinți, iar Dragnea în compania membrilor de partid. De Crăciun va merge la Codrin Ștefănescu acasă și la fiul său, spun surse.