Simona Ionescu / Redactor Șef

Harrison Ford, la 79 de ani dacă nu mai filmează, se bronzează. Unde a plecat cu soția sa, Calista Flockhart

Harrison Ford, la 79 de ani dacă nu mai filmează, se bronzează. Unde a plecat cu soția sa, Calista Flockhart
Harrison Ford, în vârstă de 79 de ani, se bucură de o vacanță cu soția sa Calista Flockhart, în vârstă de 56 de ani, întrucât a fost forțat să ia o pauză de filmările producției „Indiana Jones”.

Ideea a fost simplă pentru Harrison Ford și soția sa, Calista Flockhart: dacă nu mai filmează, se bronzează. Celebrul actor a ajuns în situația de a lua o pauză de la filmarea viitorului film „Indiana Jones 5” pentru trei luni. Are nevoie de timp ca să se înzdrăvenească după o accidentare la umăr suferită pe platourile de filmare.

Harrison Ford, la 79 de ani  profită din plin de timpul liber și a plecat în Croația cu soția sa, actrița Calista Flockhart, 53 de ani. Cei doi sunt însoțiți de  cei patru fii ai actorului. Cuplul a fost văzut în vizită la Dubrovnik, duminică.

Cum a ajuns să se rănească Harrison Ford

Harrison Ford s-a căsătorit cu Calista în iunie 2010, la opt ani după prima lor întâlnire pe covorul roșu al Globurilor de Aur din 2002. Vacanța din Croația vine după ce filmările pentru cel de-al cincilea și ultimul film Indiana Jones din serie au fost amânate. Filmul trebuia lansat inițial în 2022. Acum va suferi o întârziere provocată de accidentarea lui Ford. James Mangold a preluat regia de la longevivul Steven Spielberg, după ce filmările au fost anterior întârziate ca urmare a pandemiei de coronavirus.

„Producătorii filmului s-au reunit pentru a stabili programul de reluare a producției.  Cel mai devreme pentru a reporni producția se pare că  este luna septembrie. Nu era ceea ce se aștepta de la finalizarea filmului. Producătorii erau îngrijorați de accidentarea lui Harrison. Dar acum se bucură că este în curs de însănătoșire”, transmit oficialii producției.

Regizorul Steven Spielberg, s-a autointitulat „idiot” pentru că i-a permis lui Harrison Ford să-și facă propriile cascadorii. Acest lucru a avut urmări neașteptate care afectează serios întregul proiect, scrie Daily Mail.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre