Simona Ionescu / Redactor Șef

Iată cine este cea mai elegantă față regală din Europa! Nu e de la Curtea Reginei Elisabeta, iar stilul ei e inegalabil

Iată cine este cea mai elegantă față regală din Europa! Nu e de la Curtea Reginei Elisabeta, iar stilul ei e inegalabil
În august anul trecut, prestigioasa revistă Tatler o definise deja pe Beatrice Borromeo drept „cel mai elegant membru al unei familii regale europene”. Zilele trecute, cu ocazia Săptămânei Modei de la Paris,  acesta și-a reconfirmat poziția.

Beatrice Borromeo a fost reconfirmată cea mai stilată membră a unei familii regale europene. La spectacolele din orașul luminilor, soția lui Pierre Casiraghi, fiul Prinţesei Caroline de Monaco, a convins pe toată lumea cu eleganța ei. Când a participat la prezentările de modă Haute Couture pariziene, a fost surprinsă la evenimentul casei Dior, care i-a prezentat colecția pentru sezonul Primăvară Vară 2022 la Muzeul Rodin.

Superbă și luminoasă, Beatrice Borromeo a purtat un costum Dior alb cu o pereche de pantofi nud, în timp ce soțul ei, Pierre Casiraghi a apărut la fel de elegant, într-un costum albastru închis.

Cine este Beatrice Borromeo

Beatrice este fiica lui Don Carlo Ferdinando, provenind din celebra familie aristocratică italiană Borromeo. Mama ei a fost Contesa Donna Paola Marzotto. Prin tatăl ei, Beatrice este înrudită cu Carlo Borromeo, arhiepiscopul oraşului Milano din 1564 până în 1584. Familia ei deține insulele Borromeo din nordul Italiei din secolul al XVI-lea.

Înainte să devină prințesă, deși nu deține titlul, ea a lucrat ca model şi ca jurnalist politic, lucruri care i-au influenţat stilul vestimentar de-a lungul anilor. Modellingul l-a început cu succes la 15 ani, defilând pe podium pentru branduri ca Chanel, Valentino şi Tussardi. Anul trecut ea a devenit ambasadoarea Dior.

Beatrice a studiat la Universitatea Bocconi din Milano, are un master în jurnalism, făcut la Universitatea Columbia. După ce şi-a încheiat studiile, a şi început să lucreze în presă, mai exact în redacţia Newsweek, Daily Beast şi în cea a ziarului italian Il Fatto Quotidiano.

Ulterior a ajuns în televiziune, unde a lucrat pentru un talk show, după care a devenit gazda unei emisiuni săptămânale unde invita personalități internaționale și italiene.  Ea a și regizat câteva documentare, printre care şi celebrul „Mamma Mafia”, despre femeile din mafia italiană.

Patru rochii de mireasă a schimbat la nuntă

Beatrice l-a cunoscut pe fiul Prințesei Caroline de Monaco în 2008, iar 2015 a fost anul nunţii lor. Cununia civilă a avut loc în palatul regal monegasc, iar cea religioasă în Italia. Presa a menționat că la nuntă, Beatrice a purtat patru rochii de mireasă, două Valentino şi două Armani Privé, scrie Elle.com.

Nici Beatrice, nici Pierre nu au titluri regale oficiale. Ei au doi băieți, Francesco de 3 ani și Stefano, care va împlini în curând 5 ani.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre