Simona Ionescu / Redactor Șef

Ies scântei! Dana Budeanu îl face praf pe Codin Maticiuc! Bianca Drăgușanu e în asentiment cu ea

Ies scântei! Dana Budeanu îl face praf pe Codin Maticiuc! Bianca Drăgușanu e în asentiment cu ea
Divele din showbiz îi dau o corecție lui Codin Maticiuc cu mantă. Dana Budeanu, prietena foarte bună cu Codin Maticiuc, a pornit un trend împotriva bărbaților mici de înălțime care fumează trabuc. S-a alăturat și Bianca Drăgușanu.

Dana Budeanu a dat startul miștourilor în online, față de singurul băiat de oraș care fumează trabuc la orice apariție în public: „Trabuc fumezi dacă ești bogat! Dacă ești sărac, n-ai voie… Trabucul nu se fumează decât cu coniac și wiskey, nu cu frape! Trabucul nu se bea cu vin!

Ăștia care aveți degete de femei, lăsați trabucul! Nu există… Ai degete de femeie, nu există să fumezi trabuc! Balerinilor nebuni! Trebuie să ai mână de trabuc ca să fumezi!”, a spus Dana Budeanu în stilul ei caracteristic într-un episod mai vechi al rubricii Verdict.

Episodul a fost readus în atenție după ce Bianca Drăgușanu a postat pe InstaStory partea din clip care îi vizează pe amatorii de trabuc mici de înălțime.

„Ai sub 1.70? Nu fumezi. Cum adică, ești cât trabucul? Taie-l, fumează un ciot! Iei trabucul, îl faci în 4, în 5, îl ții într-o pungă. (…)

Ca piticii care își iau jeep și sar din mașină”, a spus Dana Budeanu, iar Bianca pare să fie în asentiment.

Minutul 29.04:

Personjul monden care este acum în centrul atenției, pentru că a scris o carte despre interlopul Nuțu Cămătaru, este Codin Maticiuc. Maticiuc este și mic de înălțime și se și afișează de foarte mulți ani fumând doar trabuc. Internauții au reacționat imediat și au asociat vorbele Danei Budeanu cu imaginea lui Codin.

Cei doi sunt prieteni buni, deci cu siguranță Dana nu l-a vizat în mod direct pe Maticiuc, însă e posibil ca relația lor să se schimbe acum că tânărul actor știe ce părere are autoarea „Verdict” despre bărbații mici de înălțime care fumează trabuc.

Prima carte scrisă de Codin Maticiuc a avut pe copertă imaginea unui trabuc, el făcându-și o „semnătură” cu acest obicei (nesănătos!)

Dana Budeanu nu e la primul atac împotriva prietenilor! Răduleasca, vizată și ea

 

Prietenia dintre Mihaela Rădulescu și Dana Budeanu e de notorietate. Copiii lor au crescut împreună și cele două s-au sprijinit în cele mai grele momente ale vieții: divorțurile de soții lor.

Totodată, într-un „Verdict”, Dana a făcut-o praf pe Răduleasca.

Citește mai mult despre acest episod, AICI: Mihaela Rădulescu, în vâltoarea Danei Budeanu. „Țăranco! Asta e obișnuință!”

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre