Simona Ionescu / Redactor Șef

Ilie Dumitrescu, cu lacrimi în ochi când vorbește de moștenitori. Unul e „strălucitor ca un soare”, iar singură fiică are „o mentalitate de învingător”

Ilie Dumitrescu, cu lacrimi în ochi când vorbește de moștenitori. Unul e „strălucitor ca un soare”, iar singură fiică are „o mentalitate de învingător”
Ilie Dumitrescu se consideră cel mai fericit tată din lume. Și are și toate motivele pentru că Toto e un actor extraordinar, iar Mayra a moștenit frumusețea răpitoare a mamei, poreclită „Monica Belluci de România”.

Din căsnicia cu prima soție, Nela, au venit pe lume doi băieți, Dani și Sică, iar din relația de 14 ani cu frumoasa Letiția s-au născut Toto și Mayra Daria.

Într-un interviu recent, Ilie Dumitrescu și-a lăudat copiii cum doar un tată poate o face. Pe Toto, tânărul actor care face furori în telenovele, l-a numit „strălucitor ca un soare”, în schimb ce mezina familiei, Mayra, e slăbiciunea lui și a fraților, care ar face orice pentru ca tinerei să nu i se întâmple nimic.

Mayra, fiica lui Ilie Dumitrescu, frumoasa familiei

Recent, tânăra a terminat liceul, iar Ilie Dumitrescu a fost extrem de fericit când a fost alături de ea, la premiere. „Sfârșitul unui capitol foarte important din viață. Felicitări și mult noroc în ceea ce îți dorești să faci pe viitor, draga mea fiică!”, i-a urat atunci fericitul tată, într-o postare pe Instagram, alături de o poză cu el și Mayra.

„Îmi seamănă cel mai mult din familie”

Frumoasă ca o floare, Mayra n-ar spune nu unei cariere în actorie, mai ales că a jucat în câteva roluri secundare, alături de fratele său, Toto. „Mayra are 17 ani, e la Școala Cambridge, muncește foarte mult, are rezultate foarte bune la școală. Este foarte serioasă. Îmi seamănă cel mai mult din familie. Muncește mult, vrea să performeze în zona în care se implică și are o mentalitate de învingător. Este slăbiciunea mea și este protejată de toți bărbații din familie, eu și frații ei. (…)

Letiția Badea, fosta soție a lui Ilie Dumitrescu și Toto, fiul „strălucitor ca un soare” al celor doi

„E un tânăr frumos, și ceilalți copii ai mei sunt frumoși, dar el strălucește”

Cred că latura artistică a moștenit-o de la maică-sa, cel mai probabil. Am investit mult în el, în educația lui, a mers la grădiniță britanică. Este un tânăr frumos, și ceilalți copii ai mei sunt frumoși, dar el strălucește. Și-a ales drumul acesta și mă bucur că a găsit o zonă în care este foarte bun, dă cel mai bun randament, ca să folosesc o expresie din sport”, a povestit sportivul într-un interviu mai vechi.

Ilie Dumitrescu mai are o fiică de 35 de ani?

Cu mulți ani în urmă, presa a scris că Ilie Dumitrescu ar mai avea o fiică în vârstă de 35 de ani, din relația pe care a avut-o cu Maria, când activa ca junior la Steaua. Elisabeta e căsătorită și locuiește în Copenhaga alături de soțul său și cei doi copii.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre