Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au o căsuță de joacă recent renovată! O casă în copac, construită pentru prințul William și prințul Harry pe când aveau 6 și 4 ani, a fost reamenajată în timp util pentru iarnă.
Impunătoarea structură se află în grădina reședinței de la țară a Regelui Charles, Highgrove House, și are acum un acoperiș nou și frumos, realizat de un meșteșugar care și-a perfecționat abilitățile în cadrul unuia dintre cursurile organizate de rege.
Setul de ceai al prinților William și Harry a fost păstrat în Căsuța din copac
Superba casă în Copac a fost construită în 1988, într-un arbore de ilex și a fost numită „Hollyrood House”, ca o referință amuzantă la reședința oficială a familiei din Edinburgh, Palatul Holyroodhouse. Diana și Charles obișnuiau să meargă acolo alături de William și Harry, atunci când aceștia erau mici.
Setul de ceai al prinților se află încă în interior, un lucru cu care George, de 11 ani, și frații săi, Charlotte, de 9 ani, și Louis, de 6 ani, se pot juca atunci când își vizitează bunicul la reședința din Gloucestershire, situată la aproximativ 170 de kilometri la vest de Londra.
Casa din copac poate fi admirată și de către vizitatori
Construită inițial din stejar, casa în copac a fost consolidată cu ardezie (n.r. rocă de origine sedimentară) din nordul Țării Galilor și piatră din Carmarthenshire, Țara Galilor. Casa se află în istorica Grădină Stumpery de la Highgrove și poate fi admirată de vizitatorii care participă la tururile grădinilor din aprilie până în octombrie, în fiecare an.
În timpul verii, plante cățărătoare și o viță de vie răsucită învăluie părțile laterale ale casei, creând o atmosferă de poveste. Acoperișul de stuf a fost restaurat acum de Ben Collyns, în vârstă de 36 de ani, care a participat la un curs organizat de Fundația Regelui la Dumfries House, Scoția, în perioada 2011-2012.
Sursă foto: THE KING’S FOUNDATION
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook
- Suferința ascunsă a lui Gabriel Cotabiță. Dezvăluiri tulburătoare
- Eroul care a salvat omenirea de la un război nuclear. În câteva secunde a salvat miliarde de pământeni
- Horoscop Alina Bădic 24 – 30 noiembrie. Zodia cea mai favorizată
- Seniorii nu trebuie să își facă probleme. Există bani suficienți pentru pensii
- Cel mai iubit actor a murit. Drum lin, maestre! A cucerit generații la rând
- Asia Express, Proba care a făcut pe Anca Țurcașiu să țipe de frică:„Să mor eu dacă pot să facă asta! Nu pot...
- Descoperire impresionantă a unei tabere militare romane vechi de 2.000 de ani. Locul este ascuns în Alpii e...
- Ultima apariție a Ronei Hartner. Își pregătise deja locul de veci
- De ce boală secretă suferea Gabriel Cotabiță! Acum s-a aflat de ce transpira excesiv. Artistul a murit la 6...
- Prăjitura Albă ca Zăpada - Rețetă tradițională și delicioasă pentru foi Albă ca Zăpada perfecte
- Gabriel Cotabiță a murit. Cântărețul avea 69 de ani