Simona Ionescu / Redactor Șef

Imagini inedite cu un artist celebru. Cum arăta Connect-R în urmă cu 20 de ani

Imagini inedite cu un artist celebru. Cum arăta Connect-R în urmă cu 20 de ani
Mulți artiști ascund pozele de la începutul carierelor lor, căci vremurile și trend-urile s-au schimbat. Celebritățile se laudă cu poze care mai de care mai editate și în ipostaze care să îi avantajeze. Puțini sunt cei care au curajul să se arate fără filtru, așa cum erau la începutul carierei.

Un artist celebru a publicat câteva poze care îl înfățișează în urmă cu peste 20 de ani, pe vremea când era la începutul carierei.

Connect-R și-a surprins urmăritorii de pe Instagram cu imagini de la începutul anilor 2000, când abia își trăia începuturile în muzică. 

Sursa foto: Instagram

Acesta apare îmbrăcat modest și fără tatuajele care acum îi acoperă corpul.

Internauții au apreciat nostalgia lui Connect-R, dar și asumarea acestuia.

Printre cei care au comentat se află și Deliric, care a promis și el câteva poze “din arhivă”. “Te-ai dus frumos pe memory lane (n.r. drumul amintirilor). Tre’ să caut în arhiva de poze. Am câteva bombe!”, a scris artistul. 

Cum arăta în urmă cu 20 de ani Connect-R. Vindea ziare ca să facă bani 

Puțini sunt cei care stiu de începuturile modeste ale artistului. Acesta vindea ziare în intersecții la începuturile carierei sale și nu se sfiește să recunoască acest lucru.

„Și la 6 și un pic eram în intersecție. Mă duceam la chioșc și îmi luam un pachet de țigări și o cafea, pe datorie, până la ora 10:00, că adunam (bani) din ziarele vândute.

Rămâneam cu 30 de lei pe zi, cât să merg la fast food să îmi iau un burger, un suc, cât să stau de discuții cu rapperi”, povestește Connect-R. 

Sursa foto: Instagram

Mai mult decât atât, artistul recunoaște că a împărțit inclusiv pliante, în încercarea de a strânge bani pentru o geacă.

„Am lucrat și la o firmă la care împărțeam pliante ca să îmi cumpăr o geacă. Mă duceam la un spectacol în Constanța unde veneau mulți rapperi cunoscuți, trebuia să fiu bine”, a mai mărturisit artistul. 

S-a transformat în artistul cool, care inspiră fanii

Sursa foto: Instagram

Ușor, ușor Connect-R a trecut de la rapperul cu cozi lungi și împletite, îmbrăcat în haine de stradă la artistul cool și vopsit blond. Stilul cântărețului îi inspiră pe fanii care îl iau drept model și îi încurajează să se exprime liber.

Teoria conspirației despre ARN-ul mesager, demontată

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre