Simona Ionescu / Redactor Șef

Imagini șoc cu Raluca Bădulescu! Filmarea cu ea și noul iubit o să vă lase cu gura căscată

Imagini șoc cu Raluca Bădulescu! Filmarea cu ea și noul iubit o să vă lase cu gura căscată
Raluca Bădulescu este în vacanță, la Madrid, alături de noul ei iubit, un proaspăt absolvent de medicină. Vedeta transmite „love” din deplasare și imagini cu iubitul.

„E o perioadă intensă a vieții mele, de care mă bucur din plin. Da, pot spune că sunt îndrăgostită.”, a spus vedeta la începutul lunii, când a fost surprinsă de mână cu tinerelul. Cu două luni mai devreme, Raluca Bădulescu a decis să divorțeze Florin Stamin, bărbatul care i-a fost alături 13 ani de zile.

După cum se poate remarca din imagini, Raluca a slăbit enorm. Atât de mult încât mulți spun că-și pune în pericol sănătatea.

Noul iubit al Ralucăi Bădulescu este Grigore Rareș Gabriel. El a absolvit Facultatea de Medicină în anul 2021, iar acum este medic. Pe rețelele sociale se fălește că este „3-Time Nobel Prize Winning Doctor”, evident, în spirit de glumă, dar, la modul foarte serios, se laudă cu cele două piese ale sale, cu texte cu rimă încrucișată, pe care le-a lansat pe canalul său YouTube, acolo unde are 25 de urmăritori.

Doctorașul iscusit știe și să cânte

Tânărul doctor, despre care presa a scris că ar avea  cu 20 de ani mai puțin decât vedeta Kanal D, avea și un vlog în studenție care, însă, a dispărut între timp de pe YouTube. El a postat acolo, potrivit presei, informații legate de coronavirus.

Acum are în vedere cariera de muzician, așa că a postat pe canal variantele audio „oficiale„ ale  celor două piese ale sale. „Dansează-n poală o piesă topless (…) Câteodată facă alegeri fără sens / Dar e bine că în continuu, evoluez / Sunt definiția cuvântului progres (…) Mama  mia la seniora / cu femei la Sheraton(a) (…)” cântă în cea mai recentă piesă lansată, pe 3 iulie,  și intitulată Topless.

Cealaltă piesă, veche de câteva luni, Piramidele din Giza, are versuri la fel de interesante.

Calitățile noului iubit al Ralucăi Bădulescu

Una peste alta, calitățile noului iubit al Ralucăi Bădulescu sunt la vedere, pe rețelele sociale. Specialist în patologie, tânărul susține că și-a „ruinat viața” ca să salveze viețile semenilor.

În rest, știe să gătească. Se descurcă binișor cu grătarul, dar și cu deserturile pe bază de biscuiți.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Grigore-Rares Gabriel (@rares.grg)

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre