Simona Ionescu / Redactor Șef

În ciuda multora, Liviu Vârciu a reușit! Fiica simpaticului prezentator dovedește că a avut parte de o educație foarte bună

În ciuda multora, Liviu Vârciu a reușit! Fiica simpaticului prezentator dovedește că a avut parte de o educație foarte bună
Chiar dacă are doar 21 ani, fiica lui Liviu Vârciu știe cum să facă bani. Recent, tânăra a vorbit despre primul său business.

E frumoasă, deșteaptă și se descurcă foarte bine. Fiica lui Liviu Vârciu a devenit femeie de afaceri la doar 21 de ani.

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu a pus pe picioare prima sa afacere și e tare mândră. Iar prezentatorul nu-și mai încape în piele de fericire și a dezvăluit totul pe rețeaua de socializare. Pe de altă parte, Carmina e studentă și la facultatea de jurnalism din cadrul Universității București dar, deși îi place foarte mult, a dezvăluit că nu ar vrea să devină jurnalist.

Și pentru că sângele apă nu se face, se pare că vrea să urmeze meseria tatălui și să cânte. Până atunci însă, ea a făcut o afacere cu produse handmade, e vorba de lumânări care arată foarte mine. Carmina Vârciu a postat totul pe rețeaua de socializare, iar fanii au felicitat-o pentru inițiativă.

„Sunt foarte încântată și emoționată pentru că vreau să știu cât mai rapid feedbackul vostru”

„E un proiect la care lucrez de destul mult timp. Prieteni, am postat și sunt foarte încântată și emoționată pentru că vreau să știu cât mai rapid feedbackul vostru. E un proiect la care lucrez de destul mult timp. Sper din toată inima mea să vă placă. Să știți că tot ce vedeți este handmade și tot ce o să vedeți, că asta nu-i nimic, deci abia aștept, jur.

Fiica lui Liviu Vârciu s-a făcut afaceristă

Abia aștept să dăm drumul la comenzi și sper din toată inima mea să vă placă. Ca să nu mă mai lungesc acum, ca să pot să-mi fac treaba pe mai departe, v-aș ruga, dacă vreți să mă ajutați, vă rog să dați un follow paginii pe care vor fi postate produsele și un like la poză și, de ce nu, părerea voastră în comentarii”, a scris fiica lui Liviu Vârciu pe Instagram.

„De fiecare dată când vine cu salariul la mine, eu i-l dublez”

Deși mulți au lansat comentarii dure despre stilul de viață al lui Liviu Vârciu, acesta a dovedit tutror nu doar că e o apariție constantă pe TV, deci foarte muncitor, dar e și un părinte atent și dedicat.

Pentru că vrea să o motiveze să lucreze, Liviu Vârciu i-a promis fiicei sale că ori de câte ori vine acasă cu salariul, tatăl i-l dublează. „Ea mai dă interviuri, mai vorbește, mai spune că tati n-a făcut, că tati nu a dres. Dar de când o am în București lângă mine, am încercat să fiu lângă ea cât pot, foarte rar, pentru că eu sunt plecat, ea muncește.

I-am cumpărat apartament. I-am luat mașină veche, mai pierde antigel, ca toate mașinile acum, dar se descurcă. Ca să vadă cum e, să nu o sui direct într-o mașină nouă. Și i-am promis că îi dublez fluturașul de salariu. De fiecare dată când vine cu salariul la mine, eu i-l dublez”, a declarat Liviu Vârciu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre