Simona Ionescu / Redactor Șef

În pat cu Bodi. Multe domnișoare o invidiază pe Daria

În pat cu Bodi. Multe domnișoare o invidiază pe Daria
Cuplul momentului, Daria Radionova și Alex Bodi, nu contenește să își încânte audiența cu imagini din sânul noi familii pe care o formează. Logodnica a părăsit Londra și i s-a alăturat omului de afaceri în vila din Tunari.

Viața în aceeași casă cu iubitul ei pare pe placul tinerei, și multe domnișoare o invidiază pe Daria. Ea a fost întâmpinată de viitorul soț cu un buchet imens de trandafiri, asta, după ce el și-a trimis șoferul să o ia, ca pe o doamnă ce este, de la Aeroportul Otopeni. Daria a venit în România cu trei valize imense, semn că nu va avea curând planuri de întoarcere.

Odată ajunsă în casa logodnicului ei, tânăra e răsfățată cum nu se mai poate. Cine cu  mâncare fină comandată, flori, sisha, sushi, și multă pasiune în dormitor.

Și așa am ajuns cu toții în pat cu Alex Bodi, căci fostul soț al Biancăi Drăgușanu nu s-a sfiit să distribuie anumite imagini. Se laudă și el cu trupul de luptător: six-pack, mușchi, toate cele. „Lazy morning (n.r. trad. – dimineață leneșă)” , a fost mesajul scris de afacerist când a urcat poza pe Instagram Stories.

De când a intrat în arest la domiciliu are antrenor personal care vine acasă și îl supraveghează în timpul exercițiilor. Iar de toate astea beneficiază din plin Daria Radionova. Asta pe lângă faptul că iubitul i-a pus pe deget un inel cu diamante evaluat la 10.000 de euro. În plus, o alintă cu „My beauty” ( n.r. trad. – frumoasa mea). În timp ce ea îi răspunde cu inimioare. Dialogurile au loc pe Instagram.

Și, ca orice cuplu liniștit și îndrăgostit, serile și le petrec în familie, în fața televizorului, urmărind filme și seriale. Ținându-se de mână, pe canapea, după cum insistă să le arate Daria Radionova tuturor fanilor lor.

Sursa foto: Instagram

Un caz uluitor. ”Octomama” își sărbătorește cei 8 gemeni. Copiii au împlinit 12 ani

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre