Simona Ionescu / Redactor Șef

În postul Crăciunului, Dorian Popa i-a făcut o promisiune lui Dumnezeu. „Să mă ardă de cinci ori mai tare decât a făcut-o până acum…”

În postul Crăciunului, Dorian Popa i-a făcut o promisiune lui Dumnezeu. „Să mă ardă de cinci ori mai tare decât a făcut-o până acum…”
Dorian Popa a realizat că și-a stricat imaginea când a fost prins sub influența drogurilor și a decis să lupte să redevină omul de dinainte. A început cu blestemele și cu promisiunea în fața lui Dumnezeu.

Dorian Popa i-a promis lui Dumnezeu că nu va mai greși niciodată de acum încolo. A trecut prin momente grele și nu vrea să mai aibă de-a face cu așa ceva.

Mesajul tulburător al cântărețului

Povestea tristă a lui Dorian Popa a început pe 27 octombrie, când a fost prins de un echipaj de poliție drogat, dar și în lenjerie intimă. În urma rezultatelor, s-a descoperit că a consumat cannabis, iar cântărețul a recunoscut. Artistul a trimis acum un mesaj în care spune că niciodată în viața lui nu va mai pune gura pe droguri. Ba chiar i-a promis lui Dumnezeu acest lucru.

„Mi-a întors viața pe dos”

„Greșeala majoră este faptul că am condus negândindu-mă dacă corpul meu este curat. Dar, obiectiv vorbind, având în vedere repercusiunile pe care le-am simțit în ziua de astăzi, îmi pare rău. Sper să nu dezamăgesc pe unii, dar consider că e o greșeală și că am fumat, da.

Și am tăria de caracter, și-mi asum toate vorbele mele din acest moment să spun că nu voi mai fuma niciodată. Mi-a întors viața pe dos, m-a deranjat foarte tare, pentru că apreciez sau îmi doresc de la viața mea rezultate, mai mult ca orice.”, a povestit Dorian Popa, în cadrul podcast-ului moderat de Micutzu.

Când s-a trezit la realitate

Pe de altă parte, Dorian spune că a realizat cu adevărat ce a făcut atunci când a fost într-o piață și a fost oprit de un domn în vârstă. Cuvintele bărbatului l-au zguduit până la temelie.

Dorian Popa i-a promis Divinității că nu se va mai droga niciodată

„M-am trezit la realitate când am fost într-un spațiu public, nu de mult, undeva într-o piață, și un domn extraordinar de dulce, în etate, peste 60 de ani, a venit și mi-a spus, îmi dau și acum lacrimile: «Dorian, eu te urmăresc de foarte mult timp, ești un băiat senzațional, n-ai nevoie, mă, de așa ceva».

„Eu alcool nu beau, din cauza faptului că taică-meu se șprițuia prea tare și m-a deranjat cursul vieții pe care l-a ales”

Și, când mi-a zis «n-ai nevoie de așa ceva», am luat-o retrospectiv și am zis: «bă, dar care era nevoia care genera chestia asta?». Eu alcool nu beau, din cauza faptului că taică-meu se șprițuia prea tare și m-a deranjat cursul vieții pe care l-a ales în ceea ce-l privea și privea familia noastră. Și știu că o să sune dur și mulți o să se supere și o să zică:

„Probabil asta am crezut când am aprins cuiul, că mă liniștesc un pic sufletește”

«Aoleo, nu mai aprinzi un cui, nu mai ești al meu», dar din cauza faptului că mi-a deranjat atât de mult liniștea sufletească pe care o prețuiesc mai mult decât orice. Și probabil asta am crezut când am aprins cuiul, că mă liniștesc un pic sufletește. Pot să spun cu tărie în suflet, fără să am un gând ascuns, că nu voi mai aprinde un cui de-aici înainte cât voi trăi. Și, dacă o fac, am făcut promisiunea în fața lui Dumnezeu să mă ardă de cinci ori mai tare decât a făcut până acum”, s-a destăinuit Dorian Popa.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre