Simona Ionescu / Redactor Șef

Dumnezeu îl iubește! Campionul s-a trezit din comă

Dumnezeu îl iubește! Campionul s-a trezit din comă
A fost la un pas de moarte după ce a fost bătut fără milă în apartamentul lui, apoi a căzut pe scări de etajul patru la trei. Rugăciunile înălțate lui Dumnezeu și-au făcut efectul. Campionul s-a trezit!

Fostul campion la box, Daniel Borgovan a fost la un pas să dea mâna cu moartea. După o ceartă cu iubita, a fost bătut îngrozitor de doi frați și a intrat în comă. Minunea s-a produs!

Nenorocirea a avut loc după ce fostul campion la box Daniel Borgovan, în vârstă de 30 de ani, ar fi avut o discuție aprinsă cu iubita sa, care i-a dăruit un copil de câteva luni. Din motive doar de ea cunoscute, femeia ar fi chemat în ajutor doi frați, care l-au călcat în picioare pe sportiv.

Daniel Borgovan s-a trezit din comă. Fostul campion la box a trecut pe lângă moarte, după ce a fost bătut cu bestialitate de acei doi bărbați chemaţi de iubită. Sunt suspecți doi frați care ar fi venit imediat ce ar fi fost sunați de femeie. Din fericire, Dumnezeu nu l-a lăsat, iar Daniel s-a trezit din comă. Acesta și-a recunoscut antrenorul cu zâmbetul pe buze, demonstrând că nimic nu-l poate pune la pământ.

Familia a cerut dreptate în fața Tribunalului din Bistrița Năsăud

După incidentul tragic prin care a trecut Daniel Borgovan, familia fostului campion la box a stat zile întregi în fața spitalului în care este internat.

Campionul s-a trezit din comă!

Dar și în fața Tribunalului din Bistrița Năsăud, pentru că speră din suflet ca justiția să facă dreptate, iar cei care sunt vinovați să plătească pentru tot ce au făcut. În plus, familia sportivului nu crede nici o secundă că ar fi fost vorba de vreun inccident spontan sau un accident în ceea ce privește căzătura lui Daniel de la etaj.

„Mi-o distrus copilul, mi-o nenorocit copilul”

„Mişeleşte l-au lovit. El nu a căzut de la etajul 4 până la etajul 3. Sigur l-au tras din apartament, s-au speriat, l-au tras acolo să-i însceneze totul”, a mărturisit un apropiat.

La rândul ei, mama lui Daniel, îngrozită de ce i s-a întâmplat fiului său, a răbufnit: „Mi-o distrus copilul, mi-a nenorocit copilul”, au fost cuvintele femeii.

Este suspectă și iubita lui Daniel

Cu ceva timp în urmă, potrivit Agerpres, Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița a declarat că cei doi bărbați care l-au lovit pe Daniel au fost arestați preventiv pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe și vătămare corporală. De asemenea, a devenit suspectă și iubita fostului campion de box, pentru favorizarea făptuitorului.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre