Noutăți despre Mihaela Ispas. Celebra Nikita s-ar fi trezit din comă

Noutăți despre Mihaela Ispas. Celebra Nikita s-ar fi trezit din comă
Cu câteva zile în urmă, o veste întrista publicul larg care își amintea de numeroase momente amuzante din anii 2000: Celebra Nikita a suferit un infarct.

Nikita a scăpat de cea mai mare nenorocire. A fost la un pas de o tragedie, dar ce a fost mai greu a trecut.

Veste bună despre Mihaela Ispas. Celebra Nikita se simte mai bine. În septembrie vine acasă

Fiica cea mare a Nikitei a pus lumea pe jar, atunci când a intrat pe pagina de Facebook a mamei și a lansat un apel către prietenii și urmăritorii ei. Fata îi ruga pe aceștia să se roage pentru ca mama ei să se facă bine. „Mama e în comă de duminică. Noi, Cristina și Vanessa, vă rugăm să vă rugați să vină acasă. Murim și noi dacă mama nu mai vine”, a fost mesajul postat de fetele blondei.

Și Dumnezeu a făcut o minune, Nikita se simte acum mai bine, ba chiar urmează să fi externată. Potrivit informațiilor oferite de apropiații ei, românca se află internată la Spitalul Regional Universitar din Malaga, acolo unde a ajuns pe mâinile doctorilor.

Fetele Nikitei au fost îngrijite de iubitul Nikitei și o bună prietenă

De când Mihaela a intrat în spital, Cristina și Vanessa au rămas în grija iubitului vedetei, dar și a unei bune prietene. Sursele spun că aceasta numără orele până când va ieși din spital pentru că se topește de dorul fetelor. După ce își va reveni, Nikita urmează să-și lanseze propria carte, „Singură pe lume”.

Sursele spun că, dacă sănătatea îi va permite, Nikita urmează să ajungă în România în septembrie. Mihaela Ispas a devenit cunoscută românilor de acum 20 de ani, când a început să participe la gale de luptă televizate. După nenumărate scandaluri, ea a plecat din țară și a optat pentru Spania. Acolo a muncit, și-a cumpărat casă și mașină și a început o viață nouă. Potrivit presei, vedeta a mai suferit de probleme de sănătate, suferind un atac de cord.