Simona Ionescu / Redactor Șef

Incident ascuns la Insula Iubirii: două ispite s-au cuplat

Incident ascuns la Insula Iubirii: două ispite s-au cuplat
„Insula iubirii” le-a purtat noroc. Dragostea nebună dintre două ispite de la o emisiune celebră

O poveste de dragoste nebună are ca protagoniști, în premieră, două ispite de la „Insula Iubirii”. Cei doi s-au îndrăgostit în afara platourilor de filmare și au ajuns unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc.

Povestea emoționantă pe care o trăiesc în prezent Karina Fetica și Marco Cigognini îi lasă pe fani muți de uimire. Aceștia au mărturisit că sunt împreună de opt luni, însă scânteia care a aprins focul iubirii s-a declanșat în țară, nu la filmări, în străinătate.

Nu se așteptau să formeze un cuplu vreodată, atunci când s-au văzut în cadrul emisiunii. De altfel, cei doi îndrăgostiți au mărturisit că nu au fost apropiați de alți concurenți pe parcursul reality show-ului de la Antena 1.

”Suntem împreună de aproape opt luni, pe 15 septembrie facem chiar opt luni. Nu se știe când ne-am îndrăgostit, așa am simțit la un moment dat și i-am spus „Te iubesc”. De la o zi la alta cred că a crescut ceva, acolo, între noi, un sentiment. Am fost niște cuminți pe insulă, nimeni nu a făcut nimic cu nimeni”, au povestit cei doi.

Marco a făcut primul pas: a invitat-o la cină

Marco Cigognini a explicat faptul că el a făcut primul pas, după ce a adăugat-o în lista sa, pe Instagram. Acest lucru se întâmpla în preajma sărbătorilor de iarnă.

După Revelion, Karina a ieșit într-o seară în club, alături de prietenele sale, și a ales să meargă la localul pe care Marco îl deține în București. S-au întâlnit firesc, apoi au început să stea tot mai mult de vorbă.

La scurt timp, bărbatul și-a făcut curaj și a invitat-o la cină pe Karina, însă nu s-a așteptat la supriza pe care i-o va face. Tânără a venit însoțită la masă de un alt cuplu de prieteni. De fapt, a fost o strategie, pentru a vedea dacă amicii ei îl plac pe Marco.

Deși locuiesc deja împreună, Karina Fetica și Marco Cigognini nu se grăbesc și nu se gândesc, deocamdată, să facă pasul cel mare. Blondina a mărturisit că întotdeauna și-a dorit o familie și vrea să se căsătorească, însă niciunul dintre ei nu dorește să grăbească lucrurile. Iau totul pas cu pas.

”Eu una, dintotdeauna mi-am dorit o familie și să mă căsătoresc, dar nu se știe ce se va întâmpla pe viitor, cred că e încă devreme ca să vorbim despre pasul acesta. Stăm foarte mult împreună, locuim împreună, să ne bucurăm unul de celălalt, să ne cunoaștem din ce în ce mai mult”, a adăugat Karina Fetica.

Pentru că relația este una bine sudată, fiecare i-a cunoscut pe părinții celuilat și spun că își doresc să se bucure de fiecare clipă pe care o trăiesc împreună.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre