Simona Ionescu / Redactor Șef

Incident șoc la reședința lui Kim Kardashian. Menajera a găsit camera plină de sânge

Incident șoc la reședința lui Kim Kardashian. Menajera a găsit camera plină de sânge
Fiica cea mare a lui Kim Kardashian, North West, i-a făcut mamei ei cea mai mare surpriză, transformând casa lor închiriată într-o scenă de crimă.

În interviul ei de joi, 7 iulie, cu Allure, Kim Kardashian, în vârstă de 41 de ani, și-a amintit un moment puțin hilar când fiica ei cea mare, North, în vârstă  de 9 ani a învățat machiajul și efecte speciale în arta machiajului de la un profesionist care se ocupă în industria cinematografică de „răni, sânge și multe alte situații”. Prin urmare, puștoaica s-a gândit să pună în practică toate cele învățate.

„Vara aceasta a decis să-mi facă o glumă,  a făcut ca o întreaga cameră să pară o scenă a crimei”, a relatat Kim. Ea a explicat că a „curățat copiii”, dar era „prea obosită” pentru a mai face ceva și în legatură cu camera.

„Am amânat curățenia camerei pe a doua zi”, a continuat ea.  „Mă grăbeam de dimineața sa duc copii la școală.  A venit menajera… și a încercat să sune autoritățile și l-a sunat pe proprietar crezând că este o scenă de crimă reală.  Și a trebuit să le spun că a fost doar o joacă de-a copiilor”, a mai relatat vedeta.

Kim Kardashian a încheiat povestea hilară, dar surprinzătoare, notânds: „A fost de groază.  Încă mai am fotografiile, e o nebunie”, scrie InTouchWeekly.com.

Fiica lui Kim Kardashian nu suportă paparazzi

North a ținut prima pagină a ziarelor în ultima vreme cu apariția ei de la Săptămâna modei de la Paris, în special cu videoclipul ce a devenit viral cu ea ținând o pancartă pe care scria „Stop”.

„Pentru că oricine o cunoaște pe North știe cât de amuzant i se pare ultima imagine”, a scris   Kim pe 7 iulie alături de o postare pe un carusel pe Instagram, care prezenta clipul cu fiica ei așezată la prezentarea de modă Jean Paul Gaultier.  „North, cred, a avut (o problemă) cu oamenii care îi făceau poze, așa că ea a scris pe invitația ei „STOP” și a susținut (foaia), vrând  ca ei să se concentreze doar pe spectacol”, a explicat Kim Kardashian.

Lui North îi place să-și însoțească mama la evenimente mondene, mai scriu jurnaliștii. „Ca mamă, sunt atât de recunoscătoare că fiicei mele îi place să vină cu mine în călătoriile mele de serviciu și pot să o aduc și să-i creez aceste amintiri”, a adăugat Kim. Pe lângă momentul ei cu semnul „STOP”, North i-a întrebat pe paparazzi la începutul săptămânii:„De ce trebuie să ne urmăriți tot timpul?”. Doar unul i-a răspuns: „Pentru că ești atât de faimoasă! Te iubim, North”.

Sursa foto: Instragram, captură video YouTube

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre